Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για την παραίτηση Σκλαβούνη από τη θέση του υπεύθυνου του τομέα Ανάπτυξης της ΝΔ

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για την παραίτηση Σκλαβούνη από τη θέση του υπεύθυνου του τομέα Ανάπτυξης της ΝΔ

Θέση για την παραίτηση Σκλαβούνη πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από μια εβδομάδα «σιωπής» όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το Γραφείου Τύπου.

«Μετά από μια ολόκληρη εβδομάδα σιωπής, από τον  κ. Μητσοτάκη, ο κ. Χρήστος Σκλαβούνης,  πρώην διευθυντικό στέλεχος της περιώνυμης τράπεζας  UBS,  ορισμένος από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου στην προεδρία του ΤΧΣ, αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του υπεύθυνου του τομέα ανάπτυξης της ΝΔ, θέση στην οποία τον είχε τοποθετήσει ο κ. Μητσοτάκης».

«Θα περιμέναμε, βέβαια, η παραίτηση του κ. Σκλαβούνη να έχει ζητηθεί από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ.  Όπως και περιμένουμε ακόμα, από τον κ. Μητσοτάκη, έστω και μια λέξη για τις πρακτικές της UBS, στον τομέα της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς. Υποψιαζόμαστε, όμως, ότι θα απαντήσει, ως συνήθως, διά της σιωπής,  όπως έχει ήδη πράξει με τις υποθέσεις του Κήρυκα, της SIEMENS, και τόσες άλλες, ων ουκ έστιν  αριθμός. Στην περίπτωσή του κ. Μητσοτάκη, η έλλειψη ευθιξίας συναγωνίζεται την έλλειψη απαντήσεων. Ας συμβουλέψει έστω τον πρώην συνεργάτη του να συνεργαστεί με τις Αρχές» προσθέτει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου και καταλήγει: «η εποχή της διαπλοκής και της διαφθοράς έχει τελειώσει».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ για τα 42 από τη Μεταπολίτευση: Η πάλη για ένα καλύτερο μέλλον δεν πρέπει να σταματά ποτέ

Σχόλια