Ανατριχιαστικό βίντεο: Η στιγμή που ένα καταμαράν γεμάτο τουρίστες βυθίζεται

Ανατριχιαστικό βίντεο: Η στιγμή που ένα καταμαράν γεμάτο τουρίστες βυθίζεται

Ένα σοκαριστικό βίντεο, στο οποίο καταγράφεται καρέ – καρέ η βύθιση ενός καταμαράν που είναι γεμάτο με τουρίστες, ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

Το φονικό θαλάσσιο δυστύχημα έλαβε χώρα πέρυσι τον Ιανουάριο στην Κόστα Ρίκα και είχε ως αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, παρά το γεγονός ότι το πλοίο βυθίστηκε σε ιδιαίτερα μικρή απόσταση από την ακτή. Το σχετικό βίντεο, ωστόσο, «ανέβηκε» μόλις σήμερα.

Το βίντεο τράβηξε με την κάμερά της μία από τους επιβάτες, η οποία κατάφερε να κολυμπήσει και να σωθεί, και σε αυτό παρακολουθούμε τη βύθιση του καταμαράν, και τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν.

Στην αρχή του βίντεο μοιράζονται σωσίβια στους επιβάτες και το καταμαράν φαίνεται να κουνιέται έντονα, πιθανότατα λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.

Στη συνέχεια το πλοίο γέρνει, σε σημείο που τελικά ρίχνει στη θάλασσα πολλούς από τους επιβάτες, ενώ οι υπόλοιποι προσπαθούν να σκαρφαλώσουν και να κρατηθούν από την άλλη μεριά του πλοίου, ενώ το καταμαράν βυθίζεται.

Στο τέλος του βίντεο η κοπέλα που κρατάει την κάμερα αντιλαμβάνεται ότι ένας άνθρωπος που βρίσκεται κοντά τους είναι νεκρός. Επρόκειτο για έναν Βρετανό συνταξιούχο, ο οποίος ταξίδευε στην Κόστα Ρίκα με τη σύζυγό του.Σχόλια