Ανατροπή στον μυστηριώδη θάνατο της 19χρονης Ν. Μαρουδή: Ήταν δολοφονία;

Ανατροπή στον μυστηριώδη θάνατο της 19χρονης Ν. Μαρουδή: Ήταν δολοφονία;

Τον φάκελο της με το θάνατο της 19χρονης Νίκης Μαυρουδή που είχε βρεθεί κρεμασμένη πριν από περίπου 2,5 χρόνια- ανοίγει εκ νέου η δικαιοσύνη, μετά τις καταγγελίες της οικογένειάς της ότι η νεαρή κοπέλα δεν αυτοκτόνησε όπως αρχικά είχαν αποφανθεί οι αρχές, αλλά δολοφονήθηκε.

Η μητέρα της Νίκης καταγγέλλει ολιγωρία στις έρευνες που είχαν γίνει τον Ιανουάριο του 2014, όταν η άτυχη κοπέλα βρέθηκε κρεμασμένη με ένα φουλάρι μέσα στο σπίτι της. Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συγκεκριμένου προσώπου, με την υπόθεση να βρίσκεται πλέον στο στάδιο της ανάκρισης.

Κατηγορούμενος, είναι ο νεαρός που φέρεται να την απειλούσε. Η μητέρα της Νίκης δήλωσε στο Έψιλον:  »Το παιδί μου, μου είχε πει το τελευταίο βράδυ της ζωής του, πως φοβόταν. Την απειλούσε συνεχώς και φοβόταν για τη ζωή της. Η Νίκη μου δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα για να αυτοκτονήσει. Σκεφτόταν να παντρευτεί και να κάνει την οικογένειά της»…

Η μητέρα της κοπέλας τονίζει πως ζει για να δει τον δολοφόνο του παιδιού της στη φυλακή. Κατηγορεί τις αρχές πως βιάστηκαν να κλείσουν γρήγορα την υπόθεση και πιστεύει από την πρώτη στιγμή πως η 19χρονη δολοφονήθηκε στον ύπνο της. Στη συνέχεια όπως λέει, ο δράστης έστησε ένα σκηνικό που να μοιάζει με αυτοκτονία για να παραπλανήσει τις αρχές.

 Σχόλια