Αναζήτηση τυχόν ευθυνών μη πολιτικών προσώπων για το Plan B από τον Άρειο Πάγο

108 1

Προκαταρκτική έρευνα σχετικά με το φερόμενο ως plan B του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες μη πολιτικών προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση, διατάχθηκε από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Η εισαγγελική έρευνα που θα διενεργηθεί από εισαγγελέα πρωτοδικών θα επικεντρωθεί σε μη πολιτικά που φέρεται να μετείχαν στο σχέδιο μετάβασης σε άλλο, πλην του ευρώ, νόμισμα, και όχι στα πολιτικά πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση, όπως ο πρώην υπουργός Οικονομικών, καθώς κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται στις δικαστικές αρχές από το νόμο περί ευθύνης υπουργών.

Η έρευνα ανατέθηκε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο.Join the Conversation

1 comment

 1. Δημήτρης Απάντηση

  …………………………………Από κατασκευής Λαός σπάνιος.
  Παρακαλώ (επειδή διαβάζουν και ειδικοί πληροφορικών συστημάτων)
  Τα εφευρήματα τύπου Γεωργιάδη περί hacking του Βαρουφάκη είναι ντροπή!
  Μην τα αναπαράγετε εκτίθεσθε και χάνετε ορισμένοι την αξιοπιστία σας έλεος έχουμε πέσει πολύ χαμηλά μας ακούν όλοι οι μέσα κι έξω. Έκκληση κάνω!
  Βγάλτε όση χολή θέλετε, θα έχουμε το φαινόμενο Βαρότσου: που όταν απέδειξε
  ότι ήταν ενημερωμένο το ΥΠΕΧΟΔΕ για τον σεισμό του 1999 στην Αθήνα,
  τον απείλησε ο Λαλιώτης ότι θα τον πάει φυλακή και σήμερα (Ως ημίθεος) ζει σε άλλο κράτος μη θυμίσω κι άλλα παραδείγματα…….Όχι άλλα χατίρια…..
  Έτσι η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της! Παπανικολάου-Γερουλάνος και πολλοί άλλοι + μεγιστάνες των US κι άλλων κρατών. Το να μην κάνεις καριέρα στην χώρα σου,
  μόνο εμείς το έχουμε αλλά την ίδια ώρα που Νομπελίστες διαπιστεύουν τον Βαρουφάκη εμείς συνεχίζουμε την (Από τα πανάρχαια χρόνια) διχόνοια.
  (Βρες κι έναν Βαρεουφάκη να φταίει και κλείνουμε τον φάκελο!!!) Από κατασκευής Λαός σπάνιος.