Ανώτατη κυβερνητική πηγή: Αδιανόητο να γίνουν εκλογές – Δεν έχουμε τίποτα να δώσουμε στους αγρότες

Ανώτατη κυβερνητική πηγή: Αδιανόητο να γίνουν εκλογές – Δεν έχουμε τίποτα να δώσουμε στους αγρότες

Τέλος στα σενάρια εκλογών επιχείρησε να δώσει ανώτατη κυβερνητική πηγή που βρίσκεται στην Τεχεράνη, μαζί με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, σε σύντομη συνομιλία με τους δημοσιογράφους, η κυβερνητική πηγή είπε για το ενδεχόμενο εκλογών ότι «Είναι αδιανόητο να γίνουν εκλογές. Δεν μπορεί να γίνονται εκλογές κάθε τρείς μήνες».

Η ίδια πηγή αναφερόμενη στους αγρότες και τις κινητοποιήσεις τους, σημείωσε ότι δεν υπάρχει τίποτα να δώσει η κυβέρνηση, γιατί όπως τόνισε, η συζήτηση γίνεται πάνω σε μία πρόταση νόμου και όχι σε νομοσχέδιο, που αφορά σε όλη την κοινωνία, στους άνεργους, τους χαμηλοσυνταξιούχους. «Αυτοί δεν έχουν φωνή;» είπε χαρακτηριστικά.

«Ειδικά τους αγρότες, τους ευνοεί. Είναι εξαιρετικά εγωιστικό το ότι οι αγρότες, δεν έρχονται στο τραπέζι του διαλόγου», συνέχισε η ίδια πηγή.

«Αυτό που απασχολεί την κυβέρνηση, είναι το προσφυγικό, η αξιολόγηση, που πρέπει να προχωρήσει, καθώς και το να προχωρήσει η Ελλάδα στην ανάπτυξη μέσα από μια ενεργητική και πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική», τόνισε ακόμη η ανώτατη κυβερνητική πηγή.

«Δεν είμαστε χομπίστες… εκλογών και δεν έχει νόημα να συζητάμε κάτι τέτοιο», σημείωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, απορρίπτοντας τα σενάρια των πρόωρων εκλογών.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στις δηλώσεις του προέδρου της Βουλής.

«Ο κ. Βούτσης, είπε ότι στο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι “χομπίστες των εκλογών”. Δυστυχώς, είναι “χομπίστες” στη διακυβέρνηση του τόπου», αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της που καταλήγει: «Ο ερασιτεχνισμός με τον οποίο αντιμετωπίζει η κυβέρνηση εξαιρετικά κρίσιμα ζητήματα, όπως το μεταναστευτικό – προσφυγικό, το επιβεβαιώνει».Σχόλια