Ανταλλαγή πυρών ανάμεσα σε Μαξίμου & ΝΔ για την αναβολή της δίκης της Siemens

Ανταλλαγή πυρών ανάμεσα σε Μαξίμου & ΝΔ για την αναβολή της δίκης της Siemens

Κόντρα ανάμεσα σε Μαξίμου και Νέα Δημοκρατία έχει ξεσπάσει αναφορικά με την αναβολή της δίκης της Siemens.

Νωρίτερα, η ΝΔ, επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση για την αναβολή της δίκης, σημείωνε ότι «εάν στο Μαξίμου, θέλουν πραγματικά να μάθουν ποιος ευθύνεται για το σημερινό φιάσκο δεν έχουν παρά να κοιτάξουν τον καθρέφτη», προσθέτοντας ότι είναι οι ίδιοι (σ.σ. η κυβέρνηση) που επί 18 ολόκληρους μήνες, δεν προσέφεραν την παραμικρή διοικητική στήριξη στις δικαστικές αρχές για να κάνουν αποτελεσματικά τη δουλειά τους.

Παράλληλα, οι πηγές της ΝΔ τόνιζαν την ανάγκη για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης που δηλητηριάζει, χρόνια τώρα την πολιτική ζωή της χώρας.

«Λίγη αιδώ για τα μαύρα ταμεία της Siemens» απαντούν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου στη Νέα Δημοκρατία, καλώντας τη ΝΔ «να είναι πιο μετρημένη στις διαρροές της σχετικά με τις υποθέσεις της Siemens».

Οι ίδιοι κύκλοι κατηγορούν τη ΝΔ, σημειώνοντας ότι «τα συνεχόμενα ‘’λάθη’’ που επέτρεψαν σε κατηγορούμενους και βασικούς μάρτυρες να διαφύγουν, τα «δωράκια», όπως το τηλεφωνικό κέντρο που βρέθηκε στην κατοχή του σημερινού της Προέδρου, οι φιλίες της οικογένειας Μητσοτάκη με τον κ. Χριστοφοράκο, δεν συνάδουν με την σημερινή της σπουδή για την υπεράσπιση της διαφάνειας».

Κλείνοντας επισημαίνουν ότι «όλα θα έρθουν στο φως».

 

Σχόλια