Αντιπαράθεση Κοντομηνά-Κασιδιάρη στην εξεταστική επιτροπή για τα «θαλασσοδάνεια»

Αντιπαράθεση Κοντομηνά-Κασιδιάρη στην εξεταστική επιτροπή για τα «θαλασσοδάνεια»

Διακοπή της συνεδρίασης της Εξεταστικής Επιτροπής, σημειώθηκε για λίγη ώρα, μετά απο επεισόδιο που δημιουργήθηκε μεταξύ του Δημήτρη Κοντομηνά και του Ηλία Κασιδιάρη. Θέμα συζήτησης, τα «θαλασσοδάνεια» σε κόμματα και ΜΜΕ.

Ο Δ. Κοντομηνάς απευθύνθηκε στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής αποκαλώντας τον «κύριο τίποτα» ενώ ως απάντηση έλαβε τους χαρακτηρισμούς «βλάκα» και «καραγκιόζη».

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο βουλευτής στην τοποθέτηση του αρχικά θέλησε να δείξει, κατά την πάγια τακτική του απέναντι στους ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών που έχουν καταθέσει μέχρι στιγμής στην Εξεταστική, ότι (και) ο Alpha δεν παρουσιάζει επαρκώς στο πλαίσιο της αντικειμενικότητας και του πλουραλισμού την Χρυσή Αυγή με τον Δημήτρη Κοντομηνά να απαντά πως «αν δείξουμε αυτά που κάνετε, καήκατε».

Ο Κασιδιάρης απάντησε:«Και τι είστε εσείς; Κριτικός κινηματογράφου ή ο Σπίλμπεργκ» και κάπου εκεί η κατάσταση «ξέφυγε». Ο βουλευτής μάλιστα σε έντονο ύφος και κουνώντας τα χέρια του ζητούσε από τον Δημήτρη Κοντομηνά να μην κουνά… τα χέρια του καθώς «υπάρχει κίνδυνος εμφράγματος», όπως τόνισε.

Λίγες στιγμές αργότερα ο Ηλίας Κασιδιάρης επέδειξε μια εκτυπωμένη σελίδα με φωτογραφία από ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού λέγοντας πως το κανάλι του Δημητρη Κοντομηνά διαστρεβλώνει σε βάρος της Χρυσής Αυγής τα ρεπορτάζ τα οποία προβάλει. Ο Ηλίας Κασιδιάρης στην συνέχεια ρώτησε τον Δημήτρη Κοντομηνά αν το όνομα του βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ.

«Ακούστε κύριε τίποτα, γιατί είστε τίποτα. Είπα και προηγουμένως ότι υπάρχει έγγραφο του ελβετικού Υπουργείου Δικαιοσύνης που αναφέρει ότι δεν έχω σχέση με την HSBC» απάντησε ο Δημήτρης Κοντομηνάς με τον Ηλία Κασιδιάρη εκτός εαυτού να φωνάζει «τι λες ρε καραγκιόζη. Βλάκα. Σέβομαι που είσαι 100 χρονών και δεν σηκώνομαι πάνω».

 

Διαβάστε επίσης:

Ψυχάρης: Αδυναμία κατάθεσης στην εξεταστική για τα θαλασσοδάνειαΣχόλια