Απανωτοί έλεγχοι σε καταστήματα στην Ειδομένη

Απανωτοί έλεγχοι σε καταστήματα στην Ειδομένη

Aστυνομικοί της Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, της Ελληνικής Αστυνομίας σε συνεργασία με υπαλλήλους της Υπηρεσίας Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (Υ.Ε.Δ.Δ.Ε.) διενήργησαν ελέγχους, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για την εφαρμογή της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας στην περιοχή της Ειδομένης του Δήμου Παιονίας.

Βεβαιώθηκαν οι παρακάτω παραβάσεις:

– Σε κυλικείο, διαπιστώθηκε η μη έκδοση δέκα (10) αποδείξεων καθώς και να απασχολείται ένας (1) εργαζόμενος χωρίς να είναι καταχωρημένος στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού.

– Σε κινητή μονάδα εστίασης διαπιστώθηκε η μη έκδοση τριών (3) αποδείξεων καθώς και να απασχολείται ένας (1) εργαζόμενος χωρίς να είναι καταχωρημένος στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού.

– Σε ψητοπωλείο – ουζερί, διαπιστώθηκε η μη έκδοση δεκαοκτώ (18) αποδείξεων καθώς και να απασχολούνται τρεις (3) εργαζόμενες για τις οποίες δεν επεδείχθη πίνακας προσωπικού.

Για τις παραπάνω περιπτώσεις, ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.Σχόλια