Απάντηση Κασιδιάρη για την επίθεση κατά του Κουμουτσάκου

Απάντηση Κασιδιάρη για την επίθεση κατά του Κουμουτσάκου

Έπειτα από τις κατηγορίες που τον θέλουν να κρύβεται πίσω από την μεθοδευμένη επίθεση κατά του βουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Κουμουτσάκου, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δίνει την δική του απάντηση σε όσα του προσάπτουν.

Στην κατάθεση του που έχει περιληφθεί στην δικογραφία – όπως αποκαλύπτει το Έθνος της Κυριακής – ο μάρτυρας αναφέρει ότι άκουσε τον Κασιδιάρη να λέει « αφήστε τους άλλους πιάστε τον Κουμουτσάκο». Ενδεικτικό του τι ακριβώς συνέβη είναι πως, σύμφωνα πάντα με τα όσα κατέθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας, λίγο αργότερα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής φώναζε προς την ομάδα των ατόμων που κυνηγούσαν τον Κουμουτσάκο « Λήξις. Λήξις» και τότε η επίθεση στον βουλευτή τελείωσε.

«Γελάει το πανελλήνιο με το φιάσκο της νέας χρυσαυγειάδας και τους καραγκιόζηδες του καθεστώτος, που νομίζουν ότι θα σταματήσουν την Χρυσή Αυγή στήνοντας ψευδομάρτυρες και διαδίδοντας συκοφαντίες από τις φυλλάδες τους και τα δελτία των 8. Καταθέτω άμεσα αγωγή κατά της εφημερίδας «Έθνος» και όλων όσων αναπαράγουν τις εν λόγω αθλιότητες», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.Σχόλια