Απίστευτη ατάκα Μπαλαούρα στους βουλευτες: «Δεν μας δείχνει η τηλεόραση, βγάλτε το μακιγιάζ»

Απίστευτη ατάκα Μπαλαούρα στους βουλευτες: «Δεν μας δείχνει η τηλεόραση, βγάλτε το μακιγιάζ»

Φωτιές άναψε στη Βουλή με την δήλωση του ο Μάκης Μπαλαούρας, ξεσηκώνοντας τα βουλευτικά έδρανα στον «αέρα».

Αιτία του όλου κακού ήταν η ατάκα του προέδρου της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων Μάκη Μπαλαούρα που είχε ως στόχο να διαλύσει τα πηγαδάκια που είχαν σχηματιστεί κατά την διάρκεια της συζήτηση της επιτροπής για το νομοσχέδιο που αφορά τα προαπαιτούμενα. Ο  κ. Μπαλαούρας λοιπόν βλέποντας την κατάσταση που επικρατούσε, είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στους βουλευτές:«Βγάλτε τώρα το μακιγιάζ, δεν μας δείχνει πια η τηλεόραση».

Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης, όμως, εξέλαβαν την φράση του προέδρου ως ειρωνική αιχμή, θεωρώντας ότι υπονοεί πως σηκώνουν τους τόνους μόνο και μόνο για να κερδίζουν τηλεοπτικό χρόνο.

«Πάρτο πίσω αυτό πρόεδρε», είπε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης, ενώ από την πλευρά του ο εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Σκρέκας άρχισε να φωνάζει «απαράδεκτο, απαράδεκτο».

Λίγα λεπτά αργότερα πάντως, ο Πάνος Σκουρλέτης έριξε ένα… καρφί στον Κώστα Σκρέκα, καθώς ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ήταν από εκείνους που αντέδρασαν έντονα. «Καταλαβαίνω τα νεύρα σας. Μάλλον δεν πάει καλά ο υποψήφιος που υποστηρίζετε στις εσωκομματικές εκλογές», του είπε ο υπουργός.

 Σχόλια