Απίστευτο: Ο μακελάρης του Παρισιού μηνύει Γάλλο εισαγγελέα!

Απίστευτο: Ο μακελάρης του Παρισιού μηνύει Γάλλο εισαγγελέα!

Ο δικηγόρος που υπερασπίζεται τον Σαλάχ Αμπντεσλάμ, βασικό ύποπτο για τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, δήλωσε σήμερα ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον του Γάλλου Γενικού Εισαγγελέα που αποκάλυψε την προσωπική μαρτυρία του πελάτη του, ότι δηλαδή σχεδίαζε να ανατιναχθεί μαζί με άλλα μέλη του Ισλαμικού Κράτους.

Ο συνήγορος του, Σβεν Μέρι κατηγόρησε το Γάλλο εισαγγελέα που ηγείται των ερευνών, ότι παραβίασε τον εμπιστευτικό χαρακτήρα της  διαδικασίας η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με το δικηγόρο, ο Γάλλος εισαγγελέας αποκάλυψε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου χθες στο Παρίσι, την κατάθεση του Αμπντεσλάμ σε τακτικό ανακριτή, στις Βρυξέλλες.

“Αυτό δε μπορώ να το αφήσω να περάσει έτσι,” δήλωσε έξαλλος ο Μέρι στο βελγικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Στη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου, ο Γενικός Εισαγγελέας του Παρισιού Φρανσουά Μολίν,  διάβασε από την κατάθεση του Αμπντεσλάμ, τονίζοντας: “Ήθελε ν’ ανατιναχθεί στο στάδιο “Stade de France” και,” διαβάζω ακριβώς συμπλήρωσε ο εισαγγελέας, “υπαναχώρησε..” Παράλληλα, ο Μολίν τόνισε ότι πρέπει ν’ αντιμετωπιστούν με προσοχή οι αρχικές δηλώσεις του 26χρονου.Σχόλια