Αποκάλυψη Γιώργου Δασκαλάκη: «Αφήνω το τραγούδι για να μείνω ζωντανός»

Αποκάλυψη Γιώργου Δασκαλάκη: «Αφήνω το τραγούδι για να μείνω ζωντανός»

Το καρδιακό επεισόδιο που απείλησε τη ζωή του πριν από έναν μήνα τον ώθησε να παρατήσει όχι μόνο το τραγούδι, αλλά και μια σειρά επιχειρήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό, τις οποίες «έτρεχε» μόνος του.

Λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό τη Ρόδο, ο Γιώργος Δασκαλάκης μιλάει για την αυθόρμητη και συνάμα ξαφνική απόφασή του να εγκαταλείψει τις πίστες. «Αναγκάζομαι να σταματήσω τα πάντα, γιατί θέλω να ζήσω. Εργάζομαι πολύ σκληρά τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, οδηγώντας τον οργανισμό μου στα άκρα. Οι γιατροί μου μού συνέστησαν να αλλάξω τρόπο ζωής τώρα κι αυτό κάνω. Το χρωστάω σε μένα, στα παιδιά μου Γιάννη και Τσαμπίκα, στη σύζυγό μου Φωτεινή και σε όλους εκείνους που αγαπώ. Δεν ήταν εύκολη απόφαση και σίγουρα η αποχώρησή μου δεν είναι καλλιτεχνικό τρικ. Μην περιμένετε σε τέσσερις μήνες ξαφνικά να ανακοινώσω την επιστροφή μου.

Δεν είμαι παιδί της σοουμπίζ και του σκληρού καλλιτεχνικού συστήματος. Το αντίθετο. Επειτα από δεκαπέντε χρόνια καριέρας στην Ελλάδα, είμαι περήφανος που παρέμεινα απλός και η επιτυχία δεν με άλλαξε» λέει ο λαϊκός τραγουδιστής των μεγάλων επιτυχιών «Τι τραβάω», «Εγινε το αντίθετο», «Μέτρα». Και συνεχίζει: «Πρέπει να κοιτάξω εμένα, όπως μου συνέστησαν οι γιατροί, δεν παίρνει παράταση χρόνου η κατάσταση. Εχω ανάγκη από ξεκούραση και ηρεμία, και μόνο στο σπίτι μου, στο νησί, μπορώ να τα εξασφαλίσω, χωρίς ξενύχτια και άγχη, παρέα με τους δικούς μου ανθρώπους».

Ο Ροδίτης τραγουδιστής πέρασε πολύ ζόρικα τον περασμένο Δεκέμβριο, κατά την επιστροφή του από τη Γερμανία, όταν ξαφνικά υπέστη καρδιακό επεισόδιο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Ωνάσειο. Ηταν ήδη πιεσμένος από τις αυστηρές υποδείξεις των ξένων γιατρών πως έπρεπε να υποβληθεί σε ένα σοβαρό τρίτο χειρουργείο στο στομάχι του.

Θα ανοίξει εστιατόριο στη Ρόδο

«Οπως ήρθα στην Αθήνα αθόρυβα, έτσι αθόρυβα επιστρέφω στη Ρόδο» επισημαίνει ο ερμηνευτής, που δεν περίμενε, όπως λέει, να πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις η αποχώρησή του από το πεντάγραμμο. Ωστόσο, έχει σχέδια για το μέλλον. «Ετοιμάζω στο νησί, παρέα με δύο κουμπάρους μου, ένα ρεστοράν, όπου φίλοι και γνωστοί θα μπορούν να απολαμβάνουν μια ωραία κουζίνα και να συναντιόμαστε, να περνάμε όμορφα και να ζούμε αληθινά» αποκαλύπτει.

Πηγή: Εσπρέσσο

Σχόλια