Αποκάλυψη: Μάρτυρας στη δίκη του Αρτέμη Σώρρα μιλά για παραποίηση των όσων κατέθεσε

Αποκάλυψη: Μάρτυρας στη δίκη του Αρτέμη Σώρρα μιλά για παραποίηση των όσων κατέθεσε

Σε αποκαλύψεις που σοκάρουν προχωρά βασικός μάρτυρας στη διαβόητη δίκη του «δισεκατομμυριούχου» Αρτέμη Σώρρα, που διεξήχθη το 2013 στο Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Ο μάρτυρας κατηγορίας Γιάννης Δαραβίγκας, ο οποίος ουσιαστικά μετατράπηκε σε μάρτυρας υπεράσπισης, αποκαλύπτει ότι παραποιήθηκαν όσα ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας. Χαρακτηριστικά ισχυρίζεται πως ουδέποτε είπε πως η Ελληνική Πολιτεία έπρεπε να πιστέψει αυτά που λέει ο Σώρρας. Το χειρότερο όμως είναι ότι σήμερα από μάρτυρας ο Γ. Δαραβίγκας βρίσκεται κατηγορούμενος καθώς οι εισαγγελικές Αρχές άσκησαν δίωξη εναντίον του για ψευδή καταμήνυση του κ. Σώρρα! 

Ο κ. Δαραβίγκας, μιλώντας στο eReportaz, εξήγησε όσα συνέβησαν στο δικαστήριο. «Όταν κλήθηκα για μάρτυρας στο δικαστήριο ανέφερα ότι η όλη ενέργεια που έκανα προς τον αρμόδιο εισαγγελέα ήταν για να ενεργοποιηθεί η Δικαιοσύνη, για να εξετάσει και να ερευνήσει αν αυτά που λέγονται από τον Σώρρα και τον συνέταιρό του αν είναι αληθή», δήλωσε μεταξύ άλλων στο eReportaz ο κ. Δαραβίγκας.

Ακούστε εδώ τη δήλωσή του:

Δείτε εδώ την αναγγελία-υπόμνημα που κατέθεσε ο κ. Δαραβίγκας, πρόεδρος της «Πρωτοβοουλίας Πολιτών κατά της Διαφθοράς», στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών:

Μετά την αθώωση του Αρτέμη Σώρρα από το δικαστήριο, όλοι όσοι είχαν κινηθεί νομικά εναντίον του βρέθηκαν κατηγορούμενοι.

Το eReportaz αποκαλύπτει το κλητήριο θέσπισμα σε βάρος του Γιάννη Δαραβίγκα, ο οποίος είχε κληθεί να δικαστεί στις 15 Δεκεμβρίου με τη δίκη να αναβάλλεται λόγω μη προσέλευσης του Αρτέμη Σώρρα.


Το κληρήριο θέσπισμα

Υπενθυμίζεται ότι ως επικεφαλής μη κυβερνητικής οργάνωσης ο κ. Δαραβίγκας ήταν από τους πρώτους που είχαν προσφύγει στην ελληνική Δικαιοσύνη ζητώντας να πραγματοποιηθεί έλεγχος για το αληθές ή όχι των ισχυρισμών του Αρτέμη Σώρρα.

Ο ίδιος σήμερα δηλώνει ότι αδυνατεί να αντιληφθεί τον λόγο για τον οποίο διώκεται καθώς σκοπός τους ήταν να ευαισθητοποιήσει τις υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών, αλλά και την ελληνική Δικαιοσύνη για τις ημέρες και τα έργα του «δαιμόνιου» Πατρινού, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει πουλήσει κρυφή τεχνολογία στον Μπαράκ Ομπάμα!


Οι έγγραφες εξηγήσεις του κ. Δαραβίγκα με τις οποίες ζητά να απαλλαγεί από όλες τις κατηγορίες.

 

Τα πρακτικά του δικαστηρίου. Ο κ. Δαραβίγκας ισχυρίζεται ότι παραποιήθηκαν τα όσα κατέθεσεΣχόλια