Αποκλειστικό: Ξανά στο «σφυρί» βίλα πασίγνωστου παρουσιαστή

Αποκλειστικό: Ξανά στο «σφυρί» βίλα πασίγνωστου παρουσιαστή

Γράφει ο ειδικός συνεργάτης

Αντιμέτωπος με την διαδικασία του πλειστηριασμού της πολυτελούς κατοικίας του βρίσκεται για ακόμη μια φορά ο πασίγνωστος παρουσιαστής. Στο Πρωτοδικείο της Αθήνας αναμένεται να βγει -για πολλοστή φορά- σε πλειστηριασμό η βίλα του παρουσιαστή-ηθοποιού, Μάρκου Σεφερλή, στην Βούλα Αττικής. Αιτία είναι δάνειο ύψους 700.000 ευρώ που είχε πάρει από την Alpha Bank αλλά δεν αποπληρώθηκε ποτέ. 

Ο Σεφερλής φαίνεται να πληρώνει τα…απόνερα του θυελλώδους έρωτά του με την ηθοποιό Ελσα Μιχαλακοπούλου, το «ματωμένο» διαζύγιο αλλά και ένα ιδιαίτερα μεγάλο δάνειο, το οποίο πήρε από την Alpha Bank τον Οκτώβριο του 2001. Το δάνειο ήταν ύψους 734.478 ευρώ.

seferλης

Ειδικότερα, το ζευγάρι εκείνο το έτος είχε πάρει δάνειο εικοσαετούς διάρκειας, το οποίο φέρεται να πλήρωνε κανονικά (καταβάλλοντας 5.500 ευρώ το μήνα) μέχρι και το 2003. Κάπου εκεί Σεφερλής και Μιχαλακοπούλου πήραν διαφορετικούς δρόμους, ενώ εμφανίζονται να ξέχασαν τις «υποχρεώσεις» που είχαν απέναντι στην τράπεζα, με αποτέλεσμα το 2007 να τους αποσταλεί πρόσκληση αποπληρωμής των μέχρι τότε οφειλών τους που τότε άγγιζαν τα 200.000 ευρώ. Ούτε και τότε όμως φάνηκαν συνεπείς, με αποτέλεσμα η Alpha Bank να κατασχέσει το ακίνητο και να κινήσει τις διαδικασίες του πλειστηριασμού.

Ετσι λοιπόν η βίλα, η οποία έχει εκτιμηθεί ότι αξίζει πολύ πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ, αναμένεται να βγει εκ νέου στο σφυρί, με την τιμή πρώτης προσφοράς να φτάνει τα 933.333 ευρώ. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ο Μάρκος Σεφερλής, υποστηρίζοντας ότι η Ελσα Μιχαλακοπούλου είχε συμπεριληφθεί ως συνιδιοκτήτρια για φοροτεχνικούς λόγους, είχε στραφεί δικαστικά εναντίον της πρώην συζύγου του. Με αγωγή που είχε καταθέσει στις 20 Ιουλίου του 2006 και είχε συζητηθεί τον Σεπτέμβριο του 2008 ζητούσε τη μεταβίβαση του ποσοστού της ηθοποιού από τη βίλα με τα 472 τετραγωνικά εμβαδόν και τη μεγάλη πισίνα στον κήπο.


Σχόλια