Απόστολος Γκλέτσος στο «Ε»: «Ερευνούμε σκάνδαλο γύρω από τον Κώστα Μπακογιάννη»

Απόστολος Γκλέτσος στο «Ε»: «Ερευνούμε σκάνδαλο γύρω από τον Κώστα Μπακογιάννη»

Ο Απόστολος Γκλέτσος και δύο συνεργάτιδές του, η Βάνα Φύκα και Αντιγόνη Βαφείδου, ήταν καλεσμένοι της Ναταλίας Γερμανού και του Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή «Επιτέλους ΣΚ» του καναλιού «Ε».

Αυτά τα οποία είχε να πει ο δήμαρχος Στυλίδας για τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, ήταν καταιγιστικά, αφού πέραν της πεποίθησής του πως δεν μπορεί να διατελέσει το καθημερινό έργο, αποκάλυψε πως θα ερευνήσει ένα σκάνδαλο που αφορά στον Ασωπό και σε εισήγηση που έγινε από τον Περιφερειάρχη στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα για επιχορήγηση 50 εκ ευρώ προκειμένου να γίνουν έρευνες για τα απόβλητα, τα οποία το Πανεπιστήμιο κοστολογεί στο ένα εκατομμύριο! Μάλιστα, η εισήγηση πέρασε στη Βουλή χωρίς διαβούλευση!

Ο Απόστολος Γκλέτσος είπε για τον Κώστα Μπακογιάννη:

«Να αλλάξει μυαλά και νοοτροπία ο κύριος Μπακογιάννης. Στο χωριό μου λένε, δεν μαρτυράει η γίδα, μαρτυράει το κέρατο! Στα επίσημα χαρτιά της Ε.Ε. ο Δήμος μας είναι τελευταίος σε κονδύλια και εκείνος λέει ότι απορροφάμε πολλά κονδύλια! Αν δεν υπήρχαν τα «έργα γέφυρα» από τις προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου, θα ήταν μηδενικά τα κονδύλιά μας! Λίγο χιονάκι έπεσε και δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει»

Δείτε στο ξεκίνημα της συνέντευξης την αναφορά του στον Περιφερειάρχη:
Σχόλια