Αποζημίωση 10 εκατ.ευρώ ζητά ο Δ. Γιαννακόπουλος από τον Π. Καμμένο

Αποζημίωση 10 εκατ.ευρώ ζητά ο Δ. Γιαννακόπουλος από τον Π. Καμμένο

Και η κόντρα καλά κρατεί μεταξύ του υπουργού Εθνικής Άμυνας και του επιχειρηματία, Δημήτρη Γιαννακόπουλου , με αφορμή τις καταγγελίες του υπουργού το Σάββατο βράδυ στην Ολομέλεια της Βουλής.

Αν και ο επιχειρηματίας έπειτα από την αποκάλυψη περί sms στον κ. Καμμένο , θέλησε να απαντήσει, βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους, τώρα εμφανίζεται να ζητά αποζημίωση ύψους 10 εκατ.ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση, συν άρση  πολιτικής ασυλίας .

Αναλυτικά η δήλωση:

«Μετά τις συκοφαντικές δηλώσεις σχετικά με το πρόσωπό μου από τον Καμμένο στη Βουλή, προχωρώ σε κατάθεση αγωγής εναντίον του, ως οφείλω, προκειμένου να υπερασπιστώ την προσωπικότητα, την τιμή και υπόληψή μου.

Το ποσό το οποίο θα ζητήσω θα ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Όχι για να γίνω πλουσιότερος αλλά για να εξαλειφθεί η δυνατότητα τόσο στον ίδιο τον Καμμένο όσο και στον οποιονδήποτε άλλο, να μετατρέπει το βήμα της Βουλής σε βήμα συκοφαντίας.

Προχωρώ σ’ αυτή την ενέργεια ακριβώς επειδή πρέπει να γίνει συνείδηση στον εναγόμενο ότι δεν είναι δυνατό να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα, να εκστομίζει βαρύτατες ύβρεις και συκοφαντίες και να μένει στο απυρόβλητο.

Ελπίζω ότι για την αντίστοιχη ποινική διαδικασία η Βουλή των Ελλήνων θα άρει τη βουλευτική ασυλία του Καμμένου καθώς προτίθεμαι να υποβάλλω και σχετική μήνυση.

Η Δικαιοσύνη πλέον θα αποφανθεί εάν στην προκειμένη περίπτωση “εν τη προαιρέσει η μοχθηρία και το αδικείν”, όπως είχε πει ο Αριστοτέλης…».

 

 Σχόλια