Αρχηγός κόμματος «κυνηγά» Pokemon εν ώρα συζήτησης στο νορβηγικό κοινοβούλιο

Αρχηγός κόμματος «κυνηγά» Pokemon εν ώρα συζήτησης στο νορβηγικό κοινοβούλιο

Η μανία με τα Pokemon έφτασε μέχρι το νορβηγικό κοινοβούλιο, όπου η ηγέτιδα του Φιλελεύθερου Κόμματος της Νορβηγίας συνελήφθη να παίζει… Pokemon Go, κατά τη διάρκεια συζήτησης για την αμυντική πολιτική της χώρας.

Συγκεκριμένα, οι κάμερες «έπιασαν» την αρχηγό των Φιλελευθέρων, Τρίνε Σκέι Γκράντε, να αιχμαλωτίζει ένα Pokemon, αφού πρώτα έθεσε το ερώτημά της σε ομάδα ειδικών για τα αμυντικά θέματα, κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας.

«Είναι ουσιαστικής σημασίας να παίρνουμε στα σοβαρά τις ευθύνες μας στο ΝΑΤΟ και την Αρκτική. Μιλούσαμε για πολύ σημαντικά πράγματα σήμερα» είπε ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας, Έιβιντ Καλεράκερ, μιλώντας στην εφημερίδα VG που πρώτη αποκάλυψε το θέμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η κ. Γκράντε απάντησε αρχικά στο δημοσίευμα στέλνοντας ένα μήνυμα στο οποίο υποστήριζε ότι «κάποιοι από εμάς ακούνε καλύτερα όταν την ίδια ώρα κάνουν κάτι που δε χρειάζεται σκέψη, δεν είμαστε όλοι το ίδιο». Στη συνέχεια διευκρίνισε ότι σταμάτησε να παίζει όταν άλλα μέλη της Επιτροπής είπαν ότι προσβλήθηκαν από τη στάση της.

 Σχόλια