Άργος: Νεαρό ζευγάρι έχασε τη ζωή του από διαρροή υγραερίου

Άργος: Νεαρό ζευγάρι έχασε τη ζωή του από διαρροή υγραερίου

Νεκροί εντοπίστηκαν στο διαμέρισμά τους στο Άργος, ένας 19χρονος από τη Ρουμανία και μια 26χρονη ομοεθνής του, με τη διαρροή υγραερίου από σόμπα που είχε ανάψει το ζευγάρι για να ζεσταθεί, να θεωρείται η πιο πιθανή αιτία θανάτου τους, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν τη Δευτέρα το βράδυ η μητέρα του άνδρα και μια φίλη του ζευγαριού πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα, δηλώνοντας ότι έχουν να επικοινωνήσουν με τους δύο νέους από τις 17 Δεκεμβρίου.

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι του ζευγαριού, στην οδό Λαμπρινίδου στο Άργος, βρήκαν ασφαλισμένη την πόρτα. Όταν άνοιξαν το ισόγειο διαμέρισμα βρήκαν τους δύο νέους να κείτονται νεκροί, ενώ ήταν έντονη η οσμή γκαζιού.

Αμέσως κλήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία στο χώρο και ιατροδικαστική εξέταση στους δύο νέους, διαπιστώνοντας ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, και πιθανολογείται ότι το ζευγάρι των Ρουμάνων έχασε τη ζωή από διαρροή υγραερίου από τη σόμπα που ήταν στο δωμάτιο.

Η ασφάλεια έχει διατάξει νεκροψία-νεκροτομή και αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου των δύο νέων.Σχόλια