Άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των επιβαινόντων του ταχύπλοου ζητεί ο Θεοδωράκης

Άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των επιβαινόντων του ταχύπλοου ζητεί ο Θεοδωράκης

Την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των επιβαινόντων στο φονικό ταχύπλοο σκάφος που σκόρπισε το θάνατο στην Αίγινα, ζητεί ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, με σχετική ανάρτηση στο Facebook.

Όπως σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο κ. Θεοδωράκης, πρέπει «να μάθουμε τι έγινε και να αποδοθεί δικαιοσύνη», καθώς «οι φημολογίες δεν μπορούν να καλύπτουν την αλήθεια».

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του κ. Θεοδωράκη στο Facebook:

«Δύο μέρες μετά το «έγκλημα στην Αίγινα» τα ερωτήματα, αντί να λιγοστεύουν πληθαίνουν. Συνοδεύονται μάλιστα από οργιώδεις φημολογίες για το ποιος ήταν ο καπετάνιος και ποιοι οι συνεπιβάτες του. Μια είναι η λύση για να μάθουμε την αλήθεια: Η εισαγγελία πρέπει να διατάξει τώρα την άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών όσων προσώπων δηλώνουν ότι ήταν πάνω στο σκάφος και βεβαίως του 77χρονου που δηλώνει ότι ήταν ο χειριστής. Για να σταματήσουν οι ψίθυροι, για να μάθουμε τι έγινε και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Οι οικογένειες των θυμάτων πρωτίστως, αλλά και όλη η κοινωνία, δικαιούνται να μάθουν τι πραγματικά συνέβη και ποιοι ευθύνονται γι’ αυτήν την τραγωδία. Οι φημολογίες δεν μπορούν να καλύπτουν την αλήθεια».

anartisi

 Σχόλια