Αστυνομικός στην Κω για το χαστούκι στον μετανάστη: Τον… χάιδεψα – Ντροπή που με έβαλαν σε διαθεσιμότητα (βίντεο)

Αστυνομικός στην Κω για το χαστούκι στον μετανάστη: Τον… χάιδεψα – Ντροπή που με έβαλαν σε διαθεσιμότητα (βίντεο)

Τη δική του εκδοχή για το περιστατικό που έκανε εχθές το γύρο του κόσμου, δυσφημίζοντας τη χώρα μας, δίνει ο αστυνομικός από την Κω, που εμφανίστηκε στη φωτογραφία δημοσιογράφου του Associated Press να χαστουκίζει μετανάστη, ενώ στο άλλο χέρι του κρατούσε ένα μαχαίρι.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο αστυνομικός δήλωσε ότι νιώθει προσβεβλημένος, ενώ αναφορικά με το χαστούκι σχολιάζει ότι «τον χάιδεψα», και χαρακτηρίζει ντροπή το γεγονός ότι μπήκε σε διαθεσιμότητα και τονίζει ότι κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα του ίδιου και των συναδέλφων του.

«Συγνώμη για όλους τους αλλοδαπούς, προσπαθούμε να τους εξυπηρετήσουμε. Δεν μας υποστηρίζει κανένας… Προσπαθούμε 10 άτομα αστυνομικοί να εξυπηρετήσουμε 5.000 αλλοδαπούς που είναι αυτή τη στιγμή εδώ πέρα», ανέφερε σχετικά.

«Τώρα το πρωί 10 αστυνομικοί ήταν με τα γκλομπ και τους χτυπάγανε όλους για να φύγουνε από δω. Όχι αυτό που εγώ… χάιδεψα τον άλλον… Το άσχημο είναι ότι νιώθω πολύ προσβεβλημένος. Νιώθεις αγανάκτηση, νιώθεις υποταγή, να προσπαθείς να τους εξυπηρετήσεις, να τους βάλεις σε σειρά για να τους βγάλεις τα χαρτιά τους και να κοντεύουν να σε φάνε. Και μετά να υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση από την Πολιτεία ή από την Αστυνομία να διατάζουν διαθεσιμότητα. Κι έχω παιδιά, έχω δάνειο στο σπίτι μου. Τι να πω δηλαδή. Ντροπή», είπε ακόμα, ενώ πρόσθεσε ότι «Πήγε πιο πέρα μετά ο αλλοδαπός και γελούσε».

«Πήγε πιο πέρα ο αλλοδαπός και γελούσε. Αν συνεχιστεί το βίντεο, ο αλλοδαπός είναι πιο πέρα και γελάει και με κοροϊδεύει. Γελάει, μας γελάνε, μας κοροϊδεύουν», είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του αστυνομικού, στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha:


Σχόλια