Άστραψε και βρόντηξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο δελτίο ειδήσεων του Mega (βίντεο)

Άστραψε και βρόντηξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο δελτίο ειδήσεων του Mega (βίντεο)

Κατά πάντων στράφηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Αφού αναρωτήθηκε γιατί είναι σε διαφορετικό στούντιο από τους δημοσιογράφους του καναλιού, η κ. Κωνσταντοπούλου έστρεψε τα πυρά της τόσο κατά του Γιάννη Πρετεντέρη, όσο και κατά της παρουσιάστριας, Μαρία Σαράφογλου, με συνεχείς επιθέσεις, κάνοντας λόγο για «προπαγάνδα», «παραμύθια» και «ψέματα» από μεριάς του δελτίου.

Αναλυτικότερα, αναφερόμενη στον Γιάννη Πρετεντέρη, τον κατηγόρησε ότι υποστήριξε πως το χρέος είναι βιώσιμο. «Θα μου επιτρέψετε να μην αποδέχομαι τον χαρακτηρισμό δημοσιογράφος για τον κύριο Πρετεντέρη», δήλωσε η κ. Κωνσταντοπούλου, για να απαντήσει ο ίδιος ότι γι’ αυτό δεν αποφαίνεται κανένας πολιτικός.

Μιλώντας για τη Μαρία Σαράφογλου, η κ. Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι παραμονές του δημοψηφίσματος η δημοσιογράφος υποστήριξε πως οι περισσότερες κοινωνικές δυνάμεις είναι υπέρ του «ναι».

Απαντώντας «ποιος θα μας χαρίσει το χρέος» η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι όσοι βρίσκονται στη λίστα Λαγκάρντ, όπως «ο Μπόμπολας και η ιδιοκτησία του σταθμού σας, δε θα αποφύγουν να πληρώσουν». Το χρέος το κήρυξε παράνομο η επιτροπή μου στη Βουλή, υποστήριξε η ίδια, αλλά και ο ΟΗΕ.

Τέλος η κ. Κωνσταντοπούλου επεσήμανε ότι είναι αντιδημοκρατικό το γεγονός ότι πάνω από 200 βουλευτές ψήφισαν τη συμφωνία παρά το «όχι» του ελληνικού λαού.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:Σχόλια