Αξιωματικός της Π.Υ. προς Καμμένο: Σώσε μας από τους αδαείς υπουργούς της κυβέρνησης!

Αξιωματικός της Π.Υ. προς Καμμένο: Σώσε μας από τους αδαείς υπουργούς της κυβέρνησης!

Κραυγή αγωνίας από ανώτερο αξιωματικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας! Ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία, Ανδριανός Γκουρμπάτσης, με επιστολή προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, τον καλεί να κινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να ανακληθεί το δημοψήφισμα. Διαβάστε: 

Αξιότιμε Πρόεδρε

Η χώρα έχει φτάσει πρωτίστως με ευθύνη των πολιτικών προηγουμένων Κυβερνήσεων, αλλά βέβαια και από τους επικίνδυνους χειρισμούς της σημερινής Κυβέρνησης σε τέλμα. Οι Έλληνες, αν και περήφανος λαός έχουν χάσει την αξιοπρέπειά τους και γι΄αυτό ευθύνεται το πολιτικό σύστημα της χώρας, που προφανώς διέρχεται και αυτό κρίση, μέσα στην κρίση των θεσμών. Η πατρίδα μας από τους εσφαλμένους κι επικίνδυνους, από ένα σημείο και μετά, χειρισμούς της Κυβέρνησης οδηγείται στα »βράχια» και σε λίγο θα ανήκει στις τριτοκοσμικές χώρες του κόσμου. Πριν είναι αργά, και επειδή είστε η ελπίδα όλων των Ελλήνων που θέλουμε να ανήκουμε στην Ευρώπη και στο ευρώ, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ, – και για να ακριβολογώ, οι περισσότεροι Υπουργοί του – εκτιμώ δεν το θέλει και πολύ – και με δεδομένο, ότι εμπιστεύομαι πολιτικά απόλυτα το πρόσωπό Σας, παρακαλώ αναλάβετε πρωτοβουλίες πολιτικές και πάρτε το πηδάλιο στα χέρια Σας, κι αν χρειαστεί ακόμη και με ρήξη, για να σωθούμε. Έχετε την πολιτική δύναμη, τον τρόπο και πιστεύω και την τόλμη για να Σας γράψει η ιστορία με χρυσά γράμματα και όχι μελανά, όπως κάποιους άλλους στο παρελθόν αλλά και το παρόν. Λίγοι είναι για την Ελλάδα και τους Έλληνες και πιστεύω ότι είστε ένας από αυτούς. Αποδείξτε το τώρα που η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΑΣ ΤΟ ΖΗΤΑ! Η φωνή μου είναι τουλάχιστον η φωνή του μέσου Έλληνα πατριώτη και είναι πάρα πολλές οι φωνές αυτές, αλλά σιώπησαν και χάθηκαν στις ουρές των ATM, που μας έστειλαν οι αδαείς αρμόδιοι Υπουργοί της Κυβέρνησης.
Ο καθένας γράφει την ιστορία του και για Εσάς ήρθε η μεγάλη στιγμή, να γίνετε Ήρωας για τη Σωτηρία της Πατρίδας μας και όχι προδότης, όπως πολλοί άλλοι παλαιοί και νυν πολιτικοί.-

Με εκτίμηση και σεβασμό.

Ανδριανός Γκουρμπάτσης

Αντιστράτηγος – Υπαρχηγός ΠΣ,ε.α, ΝομικόςΣχόλια