Αυτό είναι το ακραίο τηλεοπτικό σποτ του Ντόναλντ Τραμπ (vid)

Αυτό είναι το ακραίο τηλεοπτικό σποτ του Ντόναλντ Τραμπ (vid)

Στον «αέρα» βρίσκεται το πρώτο τηλεοπτικό σποτ του Ντόναλντ Τραμπ ενόψει προεδρικών εκλογών

Σε αυτό το σύντομο σποτ διάρκειας 30 δευτερολέπτων, ακούγεται μια ανδρική φωνή που υπενθυμίζει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος προηγείται στις δημοσκοπήσεις του ρεπουμπλικανικού κόμματος, θέλει «να απαγορεύσει προσωρινά την είσοδο των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ», ενώ προβάλλεται μια φωτογραφία που απεικονίζει το ζευγάρι που διέπραξε την επίθεση στο Σαν Μπερναρντίνο (Καλιφόρνια) τον περασμένο μήνα με 14 νεκρούς.

Σύμφωνα με τον αφηγητή, ο Τραμπ θα κόψει γρήγορα το κεφάλι του ISIS και θα τους πάρει το πετρέλαιο, ενώ θα σταματήσει τους παράνομους μετανάστες από το Μεξικό χτίζοντας ένα τείχος για το οποίο μάλιστα θα πληρώσει το ίδιο το Μεξικό.

Η διαφήμιση τελειώνει με εικόνες από την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ με τον υποψήφιο σε πρώτο πλάνο να επαναλαμβάνει το σύνθημά του: «Θα ξαναδώσουμε στην Αμερική το μεγαλείο της».

Το διαφημιστικό σποτ θα προβάλλεται από αύριο (05/01) στις πολιτείες της Αϊόβα και του Νιου Χάμσιρ, τις δύο πολιτείες απ’ όπου θα ξεκινήσουν στις αρχές Φεβρουαρίου οι προκριματικές εκλογές.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, που χρηματοδοτεί ο ίδιος την προεκλογική του εκστρατεία, είχε περιοριστεί έως σήμερα σε διαφημίσεις στα ραδιοφωνικά δίκτυα των τριών πολιτειών όπου θα αρχίσει η εσωκομματική ψηφοφορία των Ρεπουμπλικάνων.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι θα δαπανά τουλάχιστον 2 εκατομμύρια δολάρια την εβδομάδα για τις τηλεοπτικές του διαφημίσεις, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου.

ΠΗΓΗ : Newsbomb.grΣχόλια