Αυτό είναι το όπλο που χρησιμοποίησε ο Άνις Άμρι στο Βερολίνο και στο Μιλάνο (pic)

Αυτό είναι το όπλο που χρησιμοποίησε ο Άνις Άμρι στο Βερολίνο και στο Μιλάνο (pic)

Στη δημοσιότητα, το όπλο με το οποίο ο Τυνήσιος ‘Ανις ‘Αμρι δολοφόνησε τον Πολωνό οδηγό του φορτηγού στο Βερολίνο (πριν αφαιρέσει τη ζωή 12 ατόμων στη χριστουγεννιάτικη αγορά) και άνοιξε πυρ κατά τον δυο Ιταλών αστυνομικών οι οποίοι τον σκότωσαν, λίγο έξω από το Μιλάνο, έδωσαν στη δημοσιότητα οι τουρκικές αρχές.

«Πρόκειται για περίστροφο Erma Werke, διαμετρήματος 22 χιλιοστών. Χρειάσθηκαν τέσσερις ημέρες για να μπορέσουμε να είμαστε βέβαιοι ότι πρόκειται για το ίδιο όπλο», δήλωσε το διευθυντικό στέλεχος της ιταλικής αστυνομίας, Τζαμπάολο Τζαμπολίνι, αφού το έδειξε στις κάμερες του δημόσιου ενημερωτικού δικτύου Rai News 24.

Το πτώμα του ‘Αμρι συνεχίζει να βρίσκεται σε νεκροτομείο της πόλης Μόντζα, κοντά στο Μιλάνο. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με δημοσιεύματα, κανένας συγγενής δεν ζήτησε να του παραδοθεί για την τελετή ταφής, ενώ δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί οι έρευνες των ιταλικών εισαγγελικών αρχών.

Η νεκροψία επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος του Τυνήσιου δράστη προκλήθηκε από δυο σφαίρες, οι οποίες τον πέτυχαν στο κεφάλι και στο θώρακα.ΠΗΓΗ : Newsbomb.grΣχόλια