Μπαλαούρας: Αν δεν ήμασταν κυβέρνηση θα ήμασταν στους δρόμους για τον ΟΛΠ

Μπαλαούρας: Αν δεν ήμασταν κυβέρνηση θα ήμασταν στους δρόμους για τον ΟΛΠ

«Αν δεν ήμασταν κυβέρνηση, θα ήμασταν στους δρόμους για τον ΟΛΠ» δήλωσε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά FM».

«Δε θέλουμε την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά» πρόσθεσε ο ίδιος, παραδεχόμενος ωστόσο ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υποχρεωμένος να υλοποιήσει τη συμφωνία».

«Είναι πολλά πράγματα τα οποία δεν θέλουμε, όπως είναι γνωστό ότι δεν θέλουμε την ιδιωτικοποίηση των 14 αεροδρομίων, είμαστε υποχρεωμένοι όμως, δυστυχώς, να το υλοποιήσουμε επειδή υπήρξανε συμφωνίες με την προηγούμενη κυβέρνηση και οι δανειστές έλεγαν ότι το κράτος έχει συνέχεια. Υπάρχουν τέτοια ζητήματα που μας βασανίζουν, ζητήματα που μας ενοχλούν, και η ιδιωτικοποίηση είναι σε αυτό το πλαίσιο. Στην ουσία τουλάχιστον δεν την θέλουμε έτσι! Μπορεί αν ήταν στο χέρι μας να κάναμε τομές διαφορετικές», σημείωσε.

«Οφείλουμε να υλοποιήσουμε τη συμφωνία διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος, παλέψαμε και δεν τα καταφέραμε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να προχωρήσουμε μπροστά», εξήγησε ο κ. Μπαλαούρας.

«Η κυβέρνηση βρίσκεται σε κατάσταση οδυνηρού συμβιβασμού», κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στο θέμα του ΟΛΠ, προσθέτοντας ωστόσο ότι «στην ιστορία της ανθρωπότητας έχουνε γίνει τέτοιοι συμβιβασμοί προκειμένου να κερδηθεί χρόνος και χώρος για άλλες δυνατότητες».Σχόλια