Χαλκιδική: Δεκάδες μπλόκα για τον εντοπισμό του 34χρονου που δολοφόνησε τη σύζυγό του και απήγαγε το ανήλικο παιδί τους

Χαλκιδική: Δεκάδες μπλόκα για τον εντοπισμό του 34χρονου που δολοφόνησε τη σύζυγό του και απήγαγε το ανήλικο παιδί τους

Δεκάδες είναι τα μπλόκα που έχουν στηθεί σε όλο τον νομό Χαλκιδικής, με 110 άνδρες της αστυνομίας, της ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ να βρίσκονται σε επιφυλακή για τον εντοπισμό του 34χρονου Αλβανού που σκότωσε την 41 ετών εν διαστάσει σύζυγό του, άρπαξε το ένα από τα δύο ανήλικα παιδιά τους, και εξαφανίστηκε.

Στην περιοχή έχουν μεταβεί και ενισχύσεις από Θεσσαλονίκη, Σέρρες και Χαλκιδική.

Οι άνδρες της αστυνομίας σταματάνε κάθε αυτοκίνητο στον κόμβο της Ολύνθου και εξετάζουνε ποιος περνάει από το σημείο. Την ίδια ώρα, οι αρχές εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου να παραδοθεί ο δράστης και να δώσει και το παιδί.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Μηνά Γεωργιάδη, πρόκειται για έγκλημα μίσους και τα 7 χτυπήματα ήταν στοχευόμενα. Μάλιστα, οι δυο μαχαιριές στον λαιμό ήταν στοχευόμενες και έδειχναν ότι ήθελε να την σκοτώσει. Οι μαχαιριές στην τραχηλική χώρα οδήγησαν στον θάνατο.

Παράλληλα, τις τελευταίες ώρες «λύνονται τα στόματα» των συγγενών της κοπέλας, οι οποίοι μιλούν για μια βίαιη συμπεριφορά του δράστη εις βάρος της άτυχης γυναίκας.

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση και είχε τεθεί αίτηση διαζυγίου εδώ και έξι μήνες. Όλο αυτό το διάστημα ο δράστης ήταν άνεργος αφού η τελευταία του δουλειά ήταν στα θερμοκήπια του πατέρα της γυναίκας.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας έγινε στις 3 το απόγευμα.

Σημειώνεται ότι το άγριο φονικό έγινε μέσα στην κουζίνα στην οικία του θύματος. Τα παιδιά ήταν στον κάτω όροφο με την γιαγιά τους. Όταν άκουσαν φασαρία η γιαγιά ανέβηκε επάνω και η κοπέλα ξεψύχησε στα χέρια της.Σχόλια