Χαμόγελα για πατέρα & γιο που είχαν δεχτεί επίθεση από εικονολήπτρια – Τα καλά που έφερε μαζί της η… τρικλοποδιά

Χαμόγελα για πατέρα & γιο που είχαν δεχτεί επίθεση από εικονολήπτρια – Τα καλά που έφερε μαζί της η… τρικλοποδιά

Ο Οσάμα Αμπντούλ Μοσέν και ο γιος του Ζαΐντ, έγιναν γνωστοί από την επίθεση που δέχτηκαν από εικονολήπτρια, η οποία τους έβαλε τρικλοποδιά, την ώρα που προσπαθούσαν να διασχίσουν τα σύνορα της Ουγγαρίας.

Η ιστορία τους έκανε τον γύρο του κόσμου και συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους, όπως και τον Μιγκέ Άνχελ Γκαλάν, ο οποίος είναι διευθυντής της σχολής προπονητών CENAFE και υποψήφιος για την προεδρία της ισπανικής Ομοσπονδίας, που αποφάσισε να βοηθήσει τον Μοσέν και την οικογένειά του.

Ο Μοσέν στη Συρία, προπονούσε μία ομάδα ποδοσφαίρου και ο γιος του Ζαΐντ αγαπά το ποδόσφαιρο και θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής. Έτσι ο Γκαλάν, προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει την οικογένεια να πάρει άσυλο στην Ισπανία, προκειμένου ο Μοσέν να εργαστεί ως προπονητής εκεί.

Ο Οσάμα Μοσέν δέχτηκε με ικανοποίηση την πρόταση αυτή, τονίζοντας: «Το να πάμε στην Ισπανία είναι ένα όνειρο». Η άφιξη της οικογένειας των Σύριων στο αεροδρόμιο του Ατότσα είναι προγραμματισμένη για σήμερα το βράδυ και μάλιστα ο Γκαλάν δήλωσε πως έχει βρεθεί και σπίτι για να στεγάσει την οικογένεια στο Χετάφε.

Σχόλια