Χαροκαμένη μάνα δημοσιεύει το βίντεο από το τροχαίο που έχασε τη ζωή του ο γιος της (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Χαροκαμένη μάνα δημοσιεύει το βίντεο από το τροχαίο που έχασε τη ζωή του ο γιος της (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η μητέρα ενός 22χρονου νεαρού, έδωσε στη δημοσιότητα ένα χρόνο μετά το δυστύχημα του σε αγώνα με μηχανές, το βίντεο που καταγράφει τις τελευταίες στιγμές του γιου της.

Η ίδια υποστηρίζει ότι έδωσε στην δημοσιότητα το βίντεο, ώστε να ευαισθητοποιήσει και να προβληματίσει, ώστε “κανείς άλλος να μην δεν το παιδί του, να επιστρέφει σε φέρετρο”. Ο Lewis Clark, πέθανε στις 30 Αυγούστου του 2015, όταν ο οδηγός μιας μηχανής που κινούταν στο αντίθετο ρεύμα από τον ίδιο έχασε τον έλεγχο της, με αποτέλεσμα οι δύο μηχανές να συγκρουστούν μετωπικά και να τυλιχτούν στις φλόγες. Στο δυστύχημα, έχασε τη ζωή του ένας ακόμη οδηγός.
«Έχετε οδηγήσει ποτέ σε ανοιχτό δρόμο, νιώθοντας απόλυτη ελευθερία, ότι ήσασταν μόνο εσείς και η μηχανή σας; Αυτό έκανε κι ο γιος μου, όταν σκοτώθηκε. Ήταν ανέμελος και αθώος, έκανε αυτό που αγαπούσε περισσότερο στη ζωή του, οδηγούσε τη μηχανή του» τονίζει η μητέρα του και συμπληρώνει «Και τι δεν θα έδινα, για να κρατήσω το μωρό μου στην αγκαλιά μου ξανά. Δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, δεν έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα. Όμως γύρισε σπίτι σιωπηλός, χτυπημένος και νεκρός. Ο γιος μου, 22 ετών, γύρισε σπίτι του μέσα σε φέρετρο. Αυτό κανένας γονιός δεν πρέπει να το ζήσει. Δεν θα ακούσω ποτέ ξανά τη φωνή του, δεν θα δω ποτέ ξανά αυτό το χαμόγελο, που μπορούσε να φωτίσει ένα δωμάτιο»

 Σχόλια