Δ. Παπαδημητρίου: Ο μυστικός γάμος, το διήμερο πάρτι στη Σχοινούσα και ο Ρέμος

Δ. Παπαδημητρίου: Ο μυστικός γάμος, το διήμερο πάρτι στη Σχοινούσα και ο Ρέμος

The Insider

«Δημήτρη, κανείς δεν τραγουδάει σε αυτό το σόι ρε πού..η μου. Ευτυχώς που έχετε καράβια γιατί αν περιμένατε από το τραγούδι, ούτε φάρο δεν θα είχατε…»
Τάδε έφη Αντώνης Ρέμος ξημερώματα 1ης Σεπτεμβρίου στην Σχοινούσα, απευθυνόμενος στον εφοπλιστή κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου και τους τριακόσιους περίπου καλεσμένους του, που κατέκλυσαν με θαλαμηγούς τους στον μικρό κόλπο μπροστά από την βίλα την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου.

2
Το κάλεσμα του κ. Παπαδημητρίου ήταν διπλό.

Την συγκεκριμένη ημέρα γιόρταζε τα γενέθλιά του, συνδύασε όμως το γεγονός και με τον μυστικό γάμο του, που είχε λάβει χώρα στις 15 Αυγούστου, ανήμερα της Παναγίας.
Η λέξη «μυστικός» λαμβάνει κυριολεκτική έννοια, αφού ούτε η εκλεκτή της καρδιάς του και επί χρόνια σύντροφός του Μαρία, δεν είχε ιδέα για την πρόταση γάμου που της έκανε το πρωί του 15αύγουστου ο εφοπλιστής.
Κάποιοι στενοί φίλοι από τον χώρο της ναυτιλίας, που έτυχε να βρίσκονται σε παρακείμενα νησιά, καλέστηκαν τηλεφωνικώς από τον κ. Παπαδημητρίου και έσπευσαν στην τελετή τελευταία στιγμή, για να ευχηθούν.
Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο Μιλτιάδης Μαρινάκης, γιος του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο έχει βαφτίσει ο κ. Παπαδημητρίου.

remos
Οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους εξήντα στον αριθμό, όμως ο εφοπλιστής αποφάσισε να οργανώσει ένα μεγάλο διήμερο πάρτι την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, που έχει τα γενέθλιά του.
Οι καλεσμένοι άρχισαν να καταφτάνουν από την Δευτέρα 29 του μηνός στην Σχοινούσα, ενώ οι δύο κόλποι μπροστά από την βίλα του εφοπλιστή γέμισαν από εντυπωσιακές θαλαμηγούς.

3
Μέλη της εφοπλιστικής δυναστείας των Μαρτίνων, σύσσωμη σχεδόν η οικογένεια Μαρινάκη-έλειπε μόνο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού που είχε κλειστεί στην ΓΓΕΕ για την άδεια-έδωσαν το παρόν στο θεματικό πάρτι την νύχτα της Τρίτης 30 Αυγούστου, που είχε έμπνευση από την αρχαία Αίγυπτο.
Χορεύτριες αιωρούνταν από σεντόνια που κρέμονταν από την οροφή της αίθουσας που δόθηκε το πάρτι ενώ αργά επιστρατεύθηκαν και καλλονές που χόρεψαν χορό της κοιλιάς, την ίδια στιγμή που η σαμπάνια έρεε άφθονη και οι λεπτές γεύσεις του μενού, ξετρέλαιναν τους παριστάμενους.
Τα καλύτερα όμως έλαβαν χώρα την επομένη, όταν στήθηκε μια μεγάλη σκηνή μέσα στην τεράστια έκταση που καταλαμβάνει η βίλα Παπαδημητρίου.

shinousa 4
Από κάτω τοποθετήθηκαν λευκοί καναπέδες, λευκά τραπέζια για τους τριακόσιους καλεσμένους, ενώ εκτός από το μπαρ που δημιουργήθηκε ο φωτισμός από εκατοντάδες κεριά έδινε μια μαγική νότα glam πολυτέλειας στην μαγική βραδιά.
Στην σκηνή για να «ζεστάνει» το κοινό ανέβηκε αρχικά η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ενώ η θερμοκρασία ανέβηκε ακόμη πιο πολύ με τον Διονύση Σχοινά λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

morning
Κερασάκι στην τούρτα η εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου λίγο μετά τη μία το βράδυ, ο οποίος απογείωσε το κέφι με τις επιτυχίες του, ενώ από κάτω νεαροί γόνοι εφοπλιστικών και επιχειρηματικών οικογενειών τα έδιναν όλα.

remos an
Ο ίδιος ο κ Παπαδημητρίου με την σύζυγό του Μαρία φρόντισαν ώστε όλα να κυλήσουν τέλεια μέχρι το πρωί, όταν ό ήλιος άρχισε ξεπροβάλλει και ο Ρέμος τραγουδούσε ακόμη «Λόγο στον λόγο και ξεχαστήκαμε…»Σχόλια