Δεν φαντάζεστε πώς μια θανατοποινίτισσα έμεινε έγκυος για να αποφύγει την εκτέλεση!

Δεν φαντάζεστε πώς μια θανατοποινίτισσα έμεινε έγκυος για να αποφύγει την εκτέλεση!

Όταν ο θάνατος πλησιάζει και κοιτά κατάματα, ο άνθρωπος είναι ικανός να εξαντλήσει μέχρι και την τελευταία πιθανότητα επιβίωσης με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ακόμα και αν βρίσκεται φυλακισμένος σε σκληρή φυλακή του Βιετνάμ, ξεχασμένος από κάθε ελπίδα και Θεό.

Η Nguyen Thi Hue ωστόσο, με μόνο όπλο την ευστροφία της, κατάφερε το… ακατόρθωτο! Να μείνει έγκυος χωρίς να έρθει σε σεξουαλική επαφή με κάποιον άνδρα! Και όλα αυτά πίσω από της φυλακής τα σίδερα!

Βοήθησαν βέβαια σε αυτό και τέσσερις φρουροί του σωφρονιστικού ιδρύματος στο Βόρειο Βιετνάμ, οι οποίοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα για αμέλεια κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, αφού γυναικολόγος επιβεβαίωσε πως η θανατοποινίτισσα κατάφερε με κάποιον τρόπο να μείνει έγκυος!

Ποιος ήταν αυτός; Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η 42χρονη, η οποία συνελήφθη το 2012 για διακίνηση ναρκωτικών και καταδικάστηκε σε θάνατο δύο χρόνια αργότερα (αφού άσκησε έφεση και απορρίφθηκε από ένα άλλο δικαστήριο), έδωσε 2.300 δολάρια σε έναν συγκρατούμενό της, προκειμένου να τη βοηθήσει να μείνει έγκυος.

Ο 27χρονος λοιπόν έβαλε δύο φορές το σπέρμα του σε μια πλαστική σακούλα μαζί με μια σύριγγα και συνάντησε τη 42χρονη σε ένα προκαθορισμένο ραντεβού. Ακολούθως η Hue «γονιμοποίησε» μόνη της τον εαυτό της, χωρίς να χάσει… δευτερόλεπτο!

Το σχέδιό της μάλιστα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και πλέον είναι επτά μηνών έγκυος. Κάτι που σημαίνει ότι βάσει της νομοθεσίας του Βιετνάμ για γυναίκες με παιδιά κάτω από 3 ετών, όταν γεννηθεί το μωρό της, η ποινή της θα μετατραπεί αυτόματα σε ισόβια κάθειρξη…

Ούτε ο ίδιος ο Κιμ δεν μπορεί να κάνει κάτι!

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ένα ανάλογο περιστατικό είχε σημειωθεί το 2007 στην επαρχία Hoa Binh (βόρεια), όπου δύο φρουροί σωφρονιστικού ιδρύματος καταδικάστηκαν σε πέντε χρόνια φυλάκιση επειδή επέτρεψαν σε μια κρατούμενη να μείνει έγκυος από άλλον τρόφιμο της φυλακής…ΠΗΓΗ : Newsbomb.grΣχόλια