Δεν φτάνουν να καλύψουν τις προπαραγγελίες τα νέα iPhone 6 – Ποιοι διάσημοι έσπευσαν ήδη να τα προμηθευτούν (photos)

Δεν φτάνουν να καλύψουν τις προπαραγγελίες τα νέα iPhone 6 – Ποιοι διάσημοι έσπευσαν ήδη να τα προμηθευτούν (photos)

Οι κλεισμένες προπαραγγελίες, δηλαδή τα τηλέφωνα που έχουν πληρωθεί και πρέπει να παραδοθούν άμεσα, εκτιμάται ότι ξεπερνούν τα 6.000 τεμάχια

Υπάρχουν φίρμες και προϊόντα που δεν καταλαβαίνουν από τις επιπτώσεις της αβάσταχτης για τους πολλούς οικονομικής κρίσης, ακόμα και στη ρημαγμένη ελληνική αγορά; Μάλλον ναι και στην κορυφή αυτής της λίστας η πρώτη θέση πιθανότατα ανήκει στην Apple και το iPhone.

Δεν είναι μόνο η συνεχιζόμενη άνοδος των πωλήσεων των προϊόντων της στην Ελλάδα, είναι ότι όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία τα νέα iPhone, που μόλις σήμερα το πρωί έφτασαν στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων, δεν επαρκούν για να καλύψουν τη ζήτηση.

Τι και αν φέτος υπολογίζεται ότι οι πωλήσεις των νέων iPhone, 6s και 6s Plus, ξεκινούν με καλύτερες προϋποθέσεις, αφού οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και οι εισαγωγείς κατάφεραν να εξασφαλίσουν σχεδόν 10.000 συσκευές, υπερδιπλάσιες από άλλες χρονιές. Και πάλι λίγες είναι. Μόνο οι κλεισμένες προπαραγγελίες, δηλαδή τα νέα iPhone που έχουν ουσιαστικά πληρωθεί και πρέπει να παραδοθούν άμεσα στους πιστούς εν Ελλάδι πελάτες της Apple, εκτιμάται ότι ξεπερνούν τα 6.000 τεμάχια.

Βασίλης Σπανούλης

Μαίρη Συνατσάκη

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Μέμος Μπεγνής

Νικ Καλάθης

Προσθέτοντας και εκείνα που για εκθεσιακούς λόγους θα υπάρχουν από σήμερα, τουλάχιστον από ένα, σε κάθε μεγάλο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, στις αλυσίδες με ηλεκτρονικά και στους επίσημους μεταπωλητές προϊόντων Apple, δείχνει σχεδόν σίγουρο ότι τα νέα iPhone είναι ήδη είδος σε έλλειψη. Μάλιστα, στελέχη στον χώρο των πωλήσεων εκτιμούν ότι και διπλάσιος να ήταν ο αριθμός των συσκευών που θα έφταναν σήμερα στην ελληνική αγορά, θα μπορούσαν να απορροφηθούν αρκετά γρήγορα, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.Σχόλια