Διαζύγιο από τον Brad Pitt ζήτησε η Angelina Jolie

Διαζύγιο από τον Brad Pitt ζήτησε η Angelina Jolie

Αίτηση διαζυγίου από τον εδώ και δύο χρόνια σύζυγό της, Brad Pitt, κατέθεσε τη Δευτέρα η Angelina Jolie, επικαλούμενη «ασυμφωνία χαρακτήρων», όπως μετέδωσε το TMZ και επιβεβαίωσε ο νομικός εκπρόσωπος της ηθοποιού.

«Η απόφαση αυτή πάρθηκε για το καλό της οικογένειας», διευκρίνισε ο δικηγόρος Ρόμπερτ Όφερ, μεταφέροντας την επιθυμία της ηθοποιού «να σεβαστούν όλοι την ανάγκη της οικογένειας για ιδιωτικότητα τη δεδομένη στιγμή».

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η Jolie κατέθεσε επίσης αίτημα να πάρει την επιμέλεια -τη φυσική, και όχι τη νομική, όπως διευκρινίζεται- των έξι παιδιών τους, ζητώντας από το δικαστή να επιτρέψει στον διάσημο ηθοποιό να επισκέπτεται τα παιδιά.

Πληροφορίες από το περιβάλλον της ηθοποιού αναφέρουν ότι το ζευγάρι διαφωνούσε αναφορικά με το πώς θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

Η σχέση των δύο ηθοποιών ξεκίνησε το 2005 ενώ ο γάμος τους ήρθε αρκετά χρόνια αργότερα, το 2014. Μαζί απέκτησαν και υιοθέτησαν έξι παιδιά.

Η τελευταία τους δημόσια εμφάνιση ήταν τον Ιούλιο, όταν είχαν βγει για φαγητό στα γενέθλια των διδύμων τους, Knox και Vivienne, στο West Hollywood.

Σχόλια