Διαζύγιο Ωνάση: Ποια είναι η πραγματική αιτία του χωρισμού

Διαζύγιο Ωνάση: Ποια είναι η πραγματική αιτία του χωρισμού

Η «κατάρα» της απιστίας και ο φόβος του «ξαφνικού θανάτου» φαίνεται πως οδήγησαν στον χωρισμό την Αθηνά Ωνάση και τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ και όπως αποκαλύπτουν άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Μέχρι στιγμής το ζευγάρι δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για να απαντήσει στις φήμες που ξεκίνησαν από την βραζιλιάνικη εφημερίδα Epoca και οι οποίες τους θέλουν να παίρνουν διαζύγιο έπειτα από 11 χρόνια γάμου και νέα σενάρια αναφορικά με τη ζωή της Αθηνάς και του Αλβάρο «βλέπουν» συνεχώς το «φως» της δημοσιότητας.

Έτσι, την ώρα που δημοσιεύματα θέλουν την Αθηνά Ωνάση να είναι ένα «ψυχολογικό ράκος», πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού λένε πως μεγάλο ρόλο στον χωρισμό έπαιξε και η φήμη ότι παρά την επιθυμία της Αθηνάς Ωνάση να γίνει μητέρα, αυτό δεν κατέστη δυνατό επειδή ο Αλβάρο το απέφευγε διακριτικά.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Δημήτρη Λυμπερόπουλο, τον βιογράφο του Αριστοτέλη Ωνάση, η Αθηνά ήταν εκείνη που δεν ήθελε να κάνει παιδί γιατί «διακατέχεται από το σύνδρομο του ξαφνικού θανάτου».

Πράγματι, σε ανάρτηση που έκανε στο facebook ο κ. Λυμπερόπουλος υποστήριξε ότι παρά τις εκκλήσεις του Αλβάρο, η Αθηνά δεν επιθυμούσε να γίνει μητέρα, αφού «γενικά πιστεύει πως οι ρίζες των Ωνάσηδων πρέπει να εκλείψουν»!

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι όταν πριν από λίγο καιρό σκοτώθηκε το αγαπημένο άλογο ιππασίας της κόρης του Αλβάρο, η Αθηνά άρχισε να κλαίει και να φωνάζει: «Ντόντα, απομάκρυνε την Βίβιαν από μένα, φέρνω στο αίμα μου την κατάρα του θανάτου».

Η ανάρτηση του κ. Λυμπερόπουλου στο facebook.

ΠηγήΣχόλια