Δείτε πως μπορείτε να έχετε τρία ρολόγια των 40.000 δολαρίων με μόλις 1.788 δολάρια

Δείτε πως μπορείτε να έχετε τρία ρολόγια των 40.000 δολαρίων με μόλις 1.788 δολάρια

Υπάρχει ένας απλός τρόπος να φορά κάποιος Rolex αξίας 40.000 δολαρίων, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσει το ποσό αυτό.

Ο Business Insider έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα ρολόγια, καταγράφοντας τα καλύτερα μοντέλα κάτω των 300 δολαρίων το ένα, κάτω των 500 δολαρίων και κάτω των 1000 δολαρίων.

Τώρα, ήρθε η ώρα να αρχίσουν οι καταναλωτές να ασχολούνται και με ρολόγια που ούτε στον… ύπνο τους θα πίστευαν ότι θα φορούσαν.

Έτσι, αν ο χρήστης δεν έχει τα χρήματα για να αγοράσει ένα Sky-Dweller ή ένα El Primero, μπορεί να δοκιμάσει όποιο ρολόι ονειρεύεται, μέσω του Eleven James.

Το Eleven James δίνει την δυνατότητα στους χρήστες του να γίνουν μέλη και να μπορούν να δοκιμάζουν πανάκριβα ρολόγια για όσους μήνες θέλουν.

Συγκεκριμένα, παρέχονται στα μέλη ρολόγια από τις 30 ακριβότερες εταιρείες ρολογιών, με τους χρήστες της υπηρεσίας να πρέπει απλά να πληρώνουν την συνδρομή τους, η οποία ξεκινά από τα 149 δολάρια το μήνα, ανεβαίνει στα 299 δολάρια, μετά στα 579 και τέλος στα 999 δολάρια το μήνα.

Τα μέλη, ανάλογα με την συνδρομή θα μπορούν να επιλέγουν και τα ανάλογα πανάκριβα ρολόγια, ενώ θα μπορούν να αλλάξουν έως και τρία ρολόγια το χρόνο.

Επίσης, τα μέλη μπορούν να υπογράψουν συμβόλαιο έξι μηνών ή να κερδίσουν το 10% της τιμής του συμβολαίου τους αν πληρώσουν όλο το ποσό μπροστά, διατηρώντας την επιλογή να επιλέξουν το ρολόι των ονείρων τους για την διακοπές τους, με μόλις 1.788 δολάρια (12 μήνες x 149 δολάρια).

Πηγή: newsmoneyΣχόλια