Δείτε πώς το Snapchat «πρόδωσε» μια άπιστη σύζυγο!

Δείτε πώς το Snapchat «πρόδωσε» μια άπιστη σύζυγο!

Αισθησιακές φωτογραφίες στον σύζυγό της, αποφάσισε να στείλει η καλλίγραμμη γυναίκα των φωτογραφιών, που λόγω υποχρεώσεων βρισκόταν μακριά από το σπίτι της. Ωστόσο, αντί να καταφέρει να… ανοίξει την όρεξη του συζύγου της για την επιστροφή της, μία γκάφα, της στοίχησε τον γάμο της!

Αναλυτικότερα, και σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας «Mirror», η γυναίκα η οποία απεικονίζεται στις εικόνες και έχει γίνει γνωστή με το όνομα «Τσέλσι», αποφάσισε να στείλει μερικές σέξι φωτογραφίες στον σύζυγό της, αφού λόγω υποχρεώσεων, βρισκόταν μακριά από το σπίτι της.

Έτσι, πόζαρε με νάζι στον φακό, μόνο με τα εσώρουχά της, και έστειλε χρησιμοποιώντας το Snapchat, το «καυτό υλικό» στον σύζυγό της, γράφοντάς του: «Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Πάω για ύπνο σύντομα».

2

Ωστόσο, η άπιστη σύζυγος φαίνεται ότι ξέχασε μια… σημαντική λεπτομέρεια, με τον σύζυγό της να διαπιστώνει ότι σε μια από τις εικόνες φαίνεται καθαρά ένα ζευγάρι αντρικές μπότες!

1

Αμέσως ο άντρας επικοινώνησε μέσω γραπτού μηνύματος με την καλή του για να την ρωτήσει ποιος βρίσκεται μαζί της στο δωμάτιο. Εκείνη, επέμενε πως ήταν μόνης της και έτσι, στο τέλος ο απατημένος σύζυγος της αποκάλυψε πως είδε τις μπότες και ότι ετοιμάζεται να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το διαζύγιο.

3

Σημειώνεται πως η ιστορία του ζευγαριού, η οποία δεν έχει εξακριβωθεί, αναρτήθηκε πρώτα στην ιστοσελίδα thechive.com.Σχόλια