Δρίτσας: Δεν έχω μιλήσει ποτέ για ξεπούλημα

Δρίτσας: Δεν έχω μιλήσει ποτέ για ξεπούλημα

«Δεν θέλω να δώσω συνέχεια σε μια συζήτηση που χθες επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά ότι δεν μπορεί να γίνει με κανονικούς και ψύχραιμους όρους» ανέφερε ο Υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας σχετικά με τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τον ΟΛΠ και το ΤΑΙΠΕΔ.

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ για ξεπούλημα, έχω μιλήσει για επιλογές της μιας ή της άλλης κατεύθυνσης κι έχω προβάλλει αντιρρήσεις για διάφορες επιλογές. Μιλάω για πώληση ή όχι» πρόσθεσε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Δρίτσας συνέχισε λέγοντας ότι «στη συνέντευξη εξέθεσα με τον πιο ήπιο και αντικειμενικό τρόπο τις πραγματικότητες που υπάρχουν και μίλησα εκ μέρους τις κυβέρνησης και όχι του εαυτού μου. Μόνος μου είπα ότι ο Πρωθυπουργός τρεις φορές στην τοποθέτησή του μίλησε για τροποποιημένη σύμβαση και σε αυτό συμβάλλαμε όλοι. Ακριβώς αυτό ενόχλησε τους πολιτικούς αντιπάλους μας που ανακάλυψαν για μια ακόμη φορά κρίση στην κυβέρνηση».

«Αυτό που ισχύει είναι ότι μία δεσμευτική συμφωνία, που ήταν εκτός των προγραμματικών μας πλαισίων, την υλοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και κάναμε σημαντικότατες αλλαγές σε σχέση με στο σχέδιο που είχε προετοιμαστεί το προηγούμενο διάστημα» συμπλήρωσε.Σχόλια