Έχασε τη ζωή του σε ένα απίστευτο τροχαίο ο 17χρονος Κριστιάν

Έχασε τη ζωή του σε ένα απίστευτο τροχαίο ο 17χρονος Κριστιάν

Ντυμένοι στα άσπρα θα συνοδεύσουν τον φίλο τους στο τελευταίο του ταξίδι οι συμμαθητές και τα άλλα αγαπημένα πρόσωπα του Κριστιάν Χαριλάου, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε στην άσφαλτο το βράδυ της Τετάρτης.

17χρονος

Η κηδεία του 17χρονου θα τελεστεί στις 12 το μεσημέρι από την Παναγία Θεοσκέπαστη στην Κάτω Πάφο και οι φίλοι του αποφάσισαν να τον συνοδεύσουν ντυμένοι στα λευκά, αφού όπως επισημαίνουν ο Κριστιάν για αυτούς είναι ένας άγγελος.

Συμμαθητές, φίλοι και γνωστοί του άτυχου νέου απευθύνουν επίσης έκκληση όπως αντί στεφάνων γίνονται κατά τη νεκρώσιμο ακολουθία εισφορές για ενίσχυση της οικογένειας, αφού όπως είναι γνωστό ο Κριστιάν είχε χάσει και τον πατέρα του πριν μερικά χρόνια.

Τιμώντας, στο μεταξύ, τη μνήμη του φίλου τους, αλλά και θέλοντας να ευαισθητοποιήσουν τους αρμόδιους για το τραγικό αποτέλεσμα της κακής οδικής συμπεριφοράς πολλών στον τόπο μας, συμμαθητές και φίλοι του Κριστιάν οργάνωσαν χθες βράδυ πορεία διαμαρτυρίας και μνήμης.

Οι φίλοι του πορεύθηκαν από το σπίτι του άτυχου φίλου τους προς τη λεωφόρο Κόλπου των Κοραλλίων. Η πορεία εις μνήμη του Κριστιάν, τερμάτισε στο σημείο της λεωφόρου όπου κόπηκε το νήμα της ζωής του 17χρονου φίλου τους, από ένα αυτοκίνητο που τον τραυμάτισε θανάσιμα επειδή ο οδηγός του προσπερνούσε σε σημείο που δεν έπρεπε, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με το μοτοποδήλατο του άτυχου νέου.

Με εμφανή τη συγκίνηση και την οδύνη στα πρόσωπα τους, οι συμμαθητές του Κριστιάν άφησαν λουλούδια, ένα σταυρό και προσωπικά αντικείμενα στο σημείο, παρέμειναν βουβοί για αρκετή ώρα και αποχώρησαν.

Μαθητές, αλλά και εκπαιδευτικοί τόνιζαν τον υπέροχο, όπως έλεγαν, χαρακτήρα του Κριστιάν, που τον έκανε ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά του Α’ Λυκείου Εθνάρχη Μακαρίου Πάφου.

Πηγή: philenewsΣχόλια