Αιχμές κατά Καλογρίτσα και Σαββίδη από τον νομικό παραστάτη του Alpha και του Star

243 0

Με στόχο τόσο τον εργολάβο Καλογρίτσα όσο και τον Ιβάν Σαββίδη επιμένει στις καταγγελίες του για την εγκυρότητα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες ο νομικός σύμβουλος των σταθμών Star και Alpha, Πάνος Λαζαράτος.

Σε σημερινές δηλώσεις του, ο κ. Λαζαράτος υποστηρίζει ότι τα στρατόπεδα Καλογρίτσα και Σαββίδη αλλοίωσαν την πλειοδοσία, καταθέτοντας χρηματικές προσφορές που δεν μπορούσαν να ικανοποιήσουν.

Επιπλέον, σχετικά με τον κ. Σαββίδη ο κ. Λαζαράτος υποστήριξε πως η εταιρεία με την οποία έλαβε μέρος στον διαγωνισμό ο επιχειρηματίες δεν δραστηριοποιείται μόνο στο χώρο της τηλεόρασης – όπως προβλεπόταν – αλλά σε πληθώρα άλλων κλάδων, όπως ιχθυοκαλλιέργειες.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος επιλαχών για την «ορφανή» άδεια που έχασε ο κ. Καλογρίτσας, αφότου ο εργολάβος δεν κατέβαλε εμπρόθεσμα την πρώτη δόση του τιμήματος.

Ο κ. Λαζαράτος δήλωσε ακόμα πως θα επαναφέρει το αίτημα να ελεγχθεί και το βίντεο από την είσοδο του δωματίου όπου στεγαζόταν η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

 Join the Conversation