Εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του και πέθανε παρέα με το σκυλάκι του

Εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του και πέθανε παρέα με το σκυλάκι του

Φριχτό θάνατο βρήκε ένας 72χρονος άνδρας στο Τέξας, ο οποίος πέθανε εγκλωβισμένος μέσα στο αυτοκίνητό του, παρέα με την αγαπημένη του σκυλίτσα.

Όπως έγινε γνωστό, ο 72χρονος James Rogers από το Port Arthur του Τέξας, οδηγούσε το αυτοκίνητό του, μια Corvette του 2007, όταν θέλησε να σταματήσει για έναν καφέ στο Waffle House.

O 72χρονος βγήκε από το αυτοκίνητό του, αφήνοντας μέσα τη σκυλίτσα του Leia, και πήγε να πιει τον καφέ του, παίρνοντας μαζί του το κινητό του τηλέφωνο. Λίγη ώρα αργότερα, ο άνδρας βγήκε από την καφετέρια και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του, για να δει αν ήταν καλά το σκυλί του.

Ο Rogers μπήκε μέσα στο όχημα και έκλεισε την πόρτα του αυτοκινήτου, αλλά, όπως έδειξε η έρευνα της αστυνομίας, το αυτοκίνητο κλείδωσε αυτόματα και η κόρνα απενεργοποιήθηκε, όταν ένα καλώδιο της μπαταρίας τέθηκε εκτός λειτουργίας.

1

Ο άτυχος άνδρας είχε αφήσει το κινητό του στην καφετέρια και έτσι, βρέθηκε παγιδευμένος μέσα στο αγαπημένο του αυτοκίνητο και πέθανε από θερμοπληξία, καθώς η εξωτερική θερμοκρασία ήταν 32,2 βαθμούς Κελσίου.

Ο 72χρονος εντοπίστηκε νεκρός από τον ιδιοκτήτη παρακείμενου εστιατορίου τέσσερις ώρες μετά. Οι πυροσβέστες, που έφθασαν στο σημείο, αναγκάστηκαν να σπάσουν το τζάμι του αυτοκινήτου, προκειμένου να μεταφέρουν τις σορούς του 72χρονου και του σκύλου του.

Η κόρη του άτυχου οδηγού δήλωσε ότι η αστυνομία εντόπισε σημάδια που δείχνουν πως ο James Rogers προσπάθησε μάταια να παλέψει για τον απεγκλωβισμό του ίδιου και της αγαπημένης του Leia.

Τραγική ειρωνεία, το γεγονός ότι το αυτοκίνητο διέθετε κάτω από το κάθισμα του οδηγού χειροκίνητο μηχανισμό για να ανοίξει την πόρτα και τα παράθυρα του οχήματος, γεγονός που ο 72χρονος, όπως όλα δείχνουν, δε γνώριζε.Σχόλια