‘Βόμβες’ μεγατόνων από την #Είδηση που κυκλοφορεί στα περίπτερα

‘Βόμβες’ μεγατόνων από την #Είδηση που κυκλοφορεί στα περίπτερα

Επίσημη πρώτη για την νέα εφημερίδα που πρόκειται να ταράξει τα νερά του ΤΥΠΟΥ, με τις αποκαλύψεις, τα αποκλειστικά θέματα αλλά και το πρωτογενές ρεπορτάζ της.

Ο λόγος για την #Είδηση, μια φρέσκια εβδομαδιαία εφημερίδα που κυκλοφορεί απο το Σάββατο (14/5) αλλά και κάθε Σάββατο στα περίπτερα όλης της χώρας! Μια εφημερίδα χωρίς βάρη και εξαρτήσεις, κρυφούς χορηγούς ή χρηματοδότες, βασισμένη στο μεράκι μιας παρέας ατόμων που τόλμησαν το αδιανόητο σε μια τρελή εποχή. 

Η πολιτική και ερευνητική εφημερίδα με παρεμβατικό, δυναμικό χαρακτήρα περιλαμβάνει δύο ενδιαφέροντα ένθετα – «έκπληξη»:

Ένα μοναδικό ερευνητικό περιοδικό για την ελληνική Δικαιοσύνη που θα αποκαλύπτει όλους τους καυτούς φακέλους, τα «Παραδικαστικά», και ένα ευρωπαϊκό περιοδικό, το «Eurοview», για τη σύγχρονη ευρωπαϊκή πραγματικότητα των Βρυξελλών.

Ενδεικτικά κάποια από τα θέματα που αποκαλύπτονται στο πρώτο τεύχος:

eidhshhhhh

  • Υπόθεση Βγενόπουλου: Αποκαλύπτονται όλες οι καταθέσεις του πειθαρχικού ελέγχου Τσατάνη. Πώς και γιατί μπήκε στο αρχείο η υπόθεση; Τι κατέθεσαν οι εισαγγελείς και οι ανακριτές για τον χειρισμό της υπόθεσης. 
  • Δανεικά και αγύριστα: Το εισαγγελικό πόρισμα για τα δάνεια του ΔΟΛ και του Σταύρου Ψυχάρη, τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.
  • Το ύποπτο παιχνίδι των πολυεθνικών. Έρευνα στα άδυτα των εταιρειών κολοσσών. 
  • Τα 2 πρόσωπα της Σοσιαλδημοκρατίας
  • Οι μπέμπηδες της Ευρώπης

Επικεφαλής της προσπάθειας η Σοφία Νικολάου μαζί με τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό. Διευθυντής του νέου εντύπου θα είναι ο Κώστας Αργυρός. Το τραπεζικό και επιχειρηματικό ένθετο υπογράφει ο Νίκος Καρούτζος, ενώ επικεφαλής στο πολιτικό είναι η Νατάσα Ρουγγέρη. Την ομάδα των «Παραδικαστικών» πλαισιώνουν πολλοί καταξιωμένοι δικαστικοί ρεπόρτερ μεταξύ των οποίων και η Ρεγγίνα Σπυράτου. ART director είναι ο Δημήτρης Φωτόπουλος που θα δώσει το τέμπο του στο φύλλο, με πρωτογενείς φωτογραφίες, infographics και σύγχρονο, καθαρό σχεδιασμό.

Δείτε το νέο σποτάκι της εφημερίδας #είδηση :

HD έκδοση :

 Σχόλια