Εκλογές 2015: Στήριξη Καραμανλή σε Μεϊμαράκη

Εκλογές 2015: Στήριξη Καραμανλή σε Μεϊμαράκη

Πλήρη στήριξη στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη δίνει ο Κώστας Καραμανλής, λίγα μόνο εικοσιτετράωρα πριν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση.

Όπως αναφέρει το Έθνος, ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει δήλωση – παρέμβαση, ίσως και την Τετάρτη, στην οποία θα τονίζει μεταξύ άλλων πως η νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι προϋπόθεση για την εδραίωση της σταθερότητας στη χώρα.

«Οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου είναι ένα κρίσιμο ορόσημο για τον τόπο. Δεν υπάρχει περιθώριο να χαθεί κι άλλος χρόνος και είναι αδιανόητο να πάνε χαμένες οι μεγάλες θυσίες των Ελλήνων. Πρέπει να ληφθούν δύσκολες αποφάσεις και να προχωρήσουν τολμηρές μεταρρυθμίσεις. Μόνο έτσι θα βγούμε επιτέλους από την κρίση και θα μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης» τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός, σε δήλωσή του ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου του 2015.

«Απαραίτητη προϋπόθεση γι αυτό είναι η πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα. Στις 21 Σεπτεμβρίου η χώρα χρειάζεται αποτελεσματική κυβέρνηση, με ευρεία κοινωνική αποδοχή. Αυτή την προοπτική διασφαλίζει μια όσο το δυνατόν ισχυρότερη Νέα Δημοκρατία. Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον αγώνα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τη νίκη της παράταξής μας» προσθέτει ο Κώστας Καραμανλής.Σχόλια