Διακόπηκε η συνεδρίαση της ΚΕΦΕ – Απαιτούν δήλωση στήριξης των τεσσάρων!

Διακόπηκε η συνεδρίαση της ΚΕΦΕ – Απαιτούν δήλωση στήριξης των τεσσάρων!

Η ΝΔ δεν μπορεί να μαζέψει τα κομμάτια της μετά το χθεσινό φιάσκο και δεν την βοηθούν και τα κορυφαία στελέχη της παράταξης. Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή ενώ άρχισε να συνεδριάζει πριν από τις 2 το μεσημέρι, διέκοψε λίγο μετά τις 3 ζητώντας μια δήλωση στήριξης από τους 4 υποψηφίους προκειμένου να πάρει τις αποφάσεις που πρέπει.

Συνεργάτες του προέδρου της ΚΕΦΕ Ανδρέα Παπαμιμίκου μιλώντας με δημοσιογράφους δήλωναν νωρίτερα ότι δεν θα παραιτηθεί και μάλιστα ότι έως το Σάββατο το μεσημέρι υπήρχε και email από την εταιρεία σύμφωνα με το οποίο ανέφεραν ότι όλα είναι έτοιμα. Οι ίδιοι ανέφεραν ότι την περασμένη Τετάρτη είχε γίνει και παρουσίαση και προσομείωση του συστήματος. «Θα προχωρήσουμε σε εκλογές το συντομότερο δυνατόν», πρόσθεταν και όταν ρωτήθηκαν αν θα γίνουν στις 6 Δεκεμβρίου είπαν ότι είναι πολύ πιθανόν.

Αυτό που έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση είναι το γεγονός ότι σε μια από τις χειρότερες κρίσεις στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας, ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην Πρόεδρος του κόμματος, Κώστας Καραμανλής επιμένει στην σιωπή ενώ το κόμμα του αποσυντίθεται. Η επιλογή του να μιλάει μέσω κύκλων ή συνεργατών έχει αρχίσει να κουράζει λένε όσοι μιλούν με την βάση της ΝΔ και δεν είναι λίγοι οι οποίοι θέλουν να ακούσουν από τον ίδιο τι πιστεύει για όσα γίνονται στην παράταξη που ίδρυσε ο θείος του.Σχόλια