Ελεύθερος μέχρι να γίνει το δικαστήριο ο 77χρονος που ασελγούσε σε ανήλικες Ρομά

Ελεύθερος μέχρι να γίνει το δικαστήριο ο 77χρονος που ασελγούσε σε ανήλικες Ρομά

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του 77χρονος άνδρας που συνελήφθη προχθές το βράδυ για ασέλγεια σε δύο ανήλικα κορίτσια έναντι αμοιβής.

Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή Πατρών έπειτα από την προθεσμία που είχε ζητήσει και είχε λάβει χθες, και μετά την απολογία του, σύμφωνα με το tempo24.gr, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος εξαιτίας της ηλικίας του, με τους περιοριστικούς όρους της χρηματικής εγγύησης, της απαγόρευσης της εξόδου από τη χώρα, και την υποχρέωση εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του κάθε μήνα, μέχρι να γίνει το δικαστήριο.

Να σημειωθεί πως στον 77χρονο αποδόθηκε η κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής, και παράνομη οπλοκατοχή.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηλικιωμένος άνδρας συνελήφθη σε παράδρομο του Δασυλλίου Πατρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, καθώς εντοπίστηκε μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του, να ασελγεί σε δύο ανήλικες Ρομά, ηλικίας 11 και 10 ετών.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 23 εκατοστών και ένα αυτοσχέδιο ξύλινο γκλοπ μήκους 39 εκατοστών.


Σχόλια