Οι Έλληνες που μας κάνουν περήφανους στην Ουκρανία

Οι Έλληνες που μας κάνουν περήφανους στην Ουκρανία

Για τον αυτοδημιούργητο μεγαλοεπιχειρηματία που τα τελευταία 20 χρόνια διαπρέπει ως κατασκευαστής στην Ουκρανία, κ. Μπούμπουρα, αλλά και γενικόυτερα τους Έλληνες που ζουν μακριά από την πατρίδα και την νοσταλγούν κάθε στιγμή,  μίλησε στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9 ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, στην εκπομπή ‘Μεσημεριανό Ρεπορτάζ’ .

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για την κατασκευή ελληνικού πάρκου στη Οδησσό και το συγκινητικό φιλανθρωπικό έργο των Ελλήνων της Ουκρανίας που αποδεικνύουν τη μεγαλοψυχία τους.

Αναφέρθηκε επίσης σε λεπτομέρειες σχετικά με την τριήμερη επίσκεψη για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, όπου παραβρέθηκαν πολιτικοί, δημοσιογραφοι και επιφανείς Έλληνες. Είχαν όπως είπε την ευκαιρία να δουν από κοντά το μουσείο και το σπίτι από όπου ξεκίνησε η Φιλική Εταιρεία βιώνοντας παράλληλα την θερμή υποδοχή των Ελλήνων της Ουκρανίας.

Στην Οδησσό ο Πέτρος Κουσουλός όπως είπε, είχε και να την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Υπουργό Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή οποίος του εξέφρασε την αισιοδοξία του σχετικά με την διαπραγμάτευση.

Τέλος, αναφορικά με τον ουκρανικό λαό ανέφερε ότι «Ουκρανοί ήταν πολύ χαρούμενοι, ευδιάθετοι παρόλο τον πόλεμο και τις δυσχέρειες που αντιμετωπίζουν».

Ακούστε στο εξής ηχητικό τα σχόλια του Πέτρου Κουσουλού:


Σχόλια