Ενισχυθείτε με μουρουνέλαιο

Ενισχυθείτε με μουρουνέλαιο

Όσοι είμαστε ενήλικες μπορούμε να ανακαλέσουμε εύκολα στην μνήμη μας, τις στιγμές που οι γονείς μας ή οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας έδιναν ολόκληρο αγώνα, προκειμένου να μας πείσουν να πιούμε μουρουνέλαιο. Πλέον, οι εποχές έχουν αλλάξει και σε ένα online φαρμακείο θα βρείτε πολύ εύκολα σκευάσματα με μουρουνέλαιο σε διάφορες μορφές, που μπορεί να ενισχύσουν τον οργανισμό σας.

Το μουρουνέλαιο είναι μία ουσία που δεν έχει ευχάριστη γεύση, αλλά διαθέτει σπουδαίες ιδιότητες, που βοηθούν το σώμα μας να ανταπεξέλθει ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Η θρεπτική του αξία είναι τεράστια για τον ανθρώπινο οργανισμό, για αυτό συνίσταται να λαμβάνεται τόσο από μικρούς σε ηλικία, βοηθώντας τους κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης, όσο και από μεγάλους, που έχουν ελλείψεις σε θρεπτικά συστατικά.

Το μουρουνέλαιο είναι ακόμα πιο ισχυρό, όταν αυτό προέρχεται από το ήπαρ (συκώτι) των λευκών ψαριών, όπως η μουρούνα και δεν εξάγεται ως ιχθυέλαιο από τη σάρκα των ψαριών, όπως πράττουν ακόμα κάποιες εταιρείες. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μία δυναμοτροφή, η οποία συμβάλει στην ανάπτυξη των οστών και των δοντιών, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, στη βελτίωση της όρασης, στην περιποίηση του δέρματος, στην απορρόφηση ασβεστίου και φωσφόρου από τον οργανισμό.

Χάρη στα ακόρεστα Ω3 λιπαρά οξέα ενισχύει την υγεία της καρδιάς και συνδράμει στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου. Κυκλοφορεί κυρίως σε μορφή κάψουλας, με την ημερήσια συνιστώμενη δόση να είναι μία ή δύο κάψουλες.

Σχόλια