Επείγουσα έκκληση για μάρτυρες «περίεργου» τροχαίου στη Νίκαια – Σε κρίσιμη κατάσταση πατέρας δυο παιδιών

Επείγουσα έκκληση για μάρτυρες «περίεργου» τροχαίου στη Νίκαια – Σε κρίσιμη κατάσταση πατέρας δυο παιδιών

Έκκληση για μάρτυρες απευθύνει η οικογένεια του 38χρονου Γιάννη Σημιτζή ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου σε περιοχή της Νίκαιας και μέχρι σήμερα νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην εντατική, χωρίς οι γιατροί να μπορούν να εξηγήσουν τα τόσο σοβαρά τραύματά του.

Ήταν 8 το πρωί της Παρασκευής 15ης Μαΐου όταν ο άτυχος άνδρας, πατέρας δυο ανήλικων παιδιών, ξεκίνησε με τη μοτοσικλέτα του το καθημερινό του δρομολόγιο από το σπίτι του για τη δουλειά. Φτάνοντας όμως στη συμβολή των οδών Λαοδικείας και Ταρσού, κεντρική διασταύρωση της περιοχής, συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα να δίνει πραγματική μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, έχοντας μηχανική υποστήριξη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας».

Έχει υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ρήξη στο σηκώτι αλλά και στον ένα πνεύμονα.

Η οικογένεια απευθύνει αγωνιώδη έκκληση για οποιονδήποτε βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο και είδε τι ακριβώς συνέβη καθώς οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τροχαίο δεν έχουν αποσαφηνιστεί, καθώς η οδηγός του αυτοκινήτου με την οποία συγκρούστηκε η μοτοσικλέτα του άτυχου Γιάννη Σημιτζή είναι η μοναδική μάρτυρας και η ίδια υποστηρίζει πως το θύμα είχε παραβιάσει ερυθρό σηματοδότη.

Ωστόσο, οι γιατροί αναζητούν περισσότερες πληροφορίες, καθώς η σοβαρότητα των τραυμάτων δεν εξηγείται επαρκώς από τα υπόλοιπα στοιχεία της σύγκρουσης. Την ίδια στιγμή, βίντεο από κάμερα ασφαλείας της περιοχής, δίνει μια τελείως διαφορετική εικόνα από την εκδοχή της οδηγού, κάτι που αφήνει πολλά αναπάντητα ερωτηματικά για το τι πραγματικά συνέβη. Σχόλια