Επιμένει ο Μάρδας για τους μετανάστες- επενδυτές

Επιμένει ο Μάρδας για τους μετανάστες- επενδυτές

Η επένδυση για το «ελληνικό Νταβός» στο νησάκι Αιγιλεία, στον Ευβοϊκό, προχωρά, ενώ στο νέο αναπτυξιακό νόμο υπάρχει πρόβλεψη για τους μετανάστες επενδυτές, σύμφωνα με τον Δημήτρη Μάρδα σε συνέντευξη στο Mega.

Συγκεκριμένα για το θέμα του «ελληνικού Νταβός», ο υφυπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι η «διαδικασία γίνεται με πολύ προσεκτικά βήματα, καθώς είναι κάτι που για πρώτη φορά το έχουμε στα χέρια μας». Ο κ. Μάρδας τόνισε ότι έχουν γίνει σχετικές μελέτες και έχουν συσταθεί τρεις επιτροπές σε εθελοντικό επίπεδο.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι ορισμένα από τα κράτη στα οποία έγινε η παρουσίαση εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους και ξεκαθάρισε πως πρόθεση της κυβέρνησης είναι το μάνατζμεντ να μην το έχει το κράτος, ώστε η επένδυση να προχωρήσει γρήγορα.

Ο κ. Μάρδας επέμεινε σε παλαιότερες δηλώσεις σχετικά με μετανάστες επενδυτές. «Στον νέο επενδυτικό νόμο υπάρχει πρόβλεψη για τους μετανάστες, ώστε να διευκολύνονται και να επενδύσουν στην Ελλάδα», ανέφερε σχετικά, προσθέτοντας ότι είναι μία κίνηση συμβατή σε σχέση με όσα είχαν προταθεί παλιότερα.

 Σχόλια