Επίσημο: Θεοφάνεια στη Δεξαμενή και όχι στον Πειραιά για τον Τσίπρα

224 2

Θεοφάνεια στη Δεξαμενή και όχι στον Πειραιά θα κάνει φέτος ο Αλέξης Τσίπρας αφού σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θέλει να βρεθεί αύριο στον Αγιασμό των Υδάτων στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, εξαιτίας της έντονης διαφωνίας που έχει εκφράσει για το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

Έτσι, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας θα παραστεί, στις 10.45 το πρωί, στον Αγιασμό των Υδάτων στη Δεξαμενή Αθηνών.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Σεραφείμ, σε μια μακροσκελή δήλωσή του, είχε αναφερθεί στο σύμφωνο συμβίωσης, κάνοντας λόγο για «κρατικό διωγμό της Πίστεως», ενώ είχε μιλήσει για θεσμοθέτηση της «ανατροπής της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας» και της «αντιαισθητικῆς μιμήσεως του ετέρου φύλου καί της ψυχοπαθολογικής εκτροπής εκ της υγιούς ανθρώπινης σεξουαλικότητας».

Εκτίμησε, δε, σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι η Αμερική και το ίδρυμα Σόρος προώθησε το σύμφωνο συμβίωσης, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να γκρεμιστεί η ορθόδοξη πίστη της Ευρώπης.Join the Conversation

2 comments

  1. sota Απάντηση

    @EReportaz Θα χουμε όμως τον Βασίλη Λεβέντη ! Ετοιμάστε φραπεδάκια και Ειρήνη ημίν , Γραμματείς και Φαρισαίοι !!!!