Επίσκεψη του Κυρ. Μητσοτάκη στο νοσοκομείο του Κιλκίς

Επίσκεψη του Κυρ. Μητσοτάκη στο νοσοκομείο του Κιλκίς

Το νοσοκομείο του Κιλκίς επισκέφτηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά τον καταυλισμό των προσφύγων στην Ειδομένη, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο μεταναστευτικής πολιτικής του κόμματος, Βασίλη Κικίλια, και τον βουλευτή του Κιλκίς, Γεώργιο Γεωργαντά.

Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε από τον αναπληρωτή Διοικητή του νοσοκομείου, Αιμίλιο Σαατσόγλου, για τα προβλήματα του νοσοκομείου, που, όπως είπε, είναι η έλλειψη προσωπικού και η ανάγκη επιπλέον χρηματοδότησης για να ανταπεξέλθει στα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί με την περίθαλψη προσφύγων από την Ειδομένη.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή Διοικητή, σήμερα νοσηλεύονται στην παιδιατρική κλινική 15 προσφυγόπουλα από την Ειδομένη και ένα επιπλέον ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί είναι η διαχείριση των προσφύγων που τα συνοδεύουν, γι’ αυτό και έχει ληφθεί μέριμνα για μεταφραστές ώστε να είναι δυνατή η συνεννόηση μαζί τους.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. επισκέφθηκε δύο θαλάμους της παιδιατρικής κλινικής, ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί και επισήμανε ότι πρέπει να δοθούν άμεσα λύσεις και στο ζήτημα της κάλυψης των κενών σε προσωπικό όσο και της επιπλέον χρηματοδότησης.Σχόλια