Επιστρέφει στην ΚΕΦΕ ο εκπρόσωπος του Μεϊμαράκη – Συνάντηση των 4 υποψηφίων για την ηγεσία της ΝΔ πριν την ΚΟ

Επιστρέφει στην ΚΕΦΕ ο εκπρόσωπος του Μεϊμαράκη – Συνάντηση των 4 υποψηφίων για την ηγεσία της ΝΔ πριν την ΚΟ

Επιστρέφει στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ ο εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, όπως δήλωσε νωρίτερα ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος.

Παράλληλα, ο κ. Μεϊμαράκης εξέφρασε την ικανοποίησή του που προχωράει ο διαγωνισμός για την εταιρεία που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που μετά τη χθεσινή μου παρέμβαση επιβάλλαμε τη διαφάνεια και τη νομιμότητα. Ήδη αναρτήθηκαν στο ίντερνετ οι προδιαγραφές και προχωράμε στην ανοικτή διαδικασία», ενώ πρόσθεσε πως είναι αυτονόητο ότι επιστρέφει ο εκπρόσωπός του στην ΚΕΦΕ.

Αναφορικά με τη συνάντησή του πριν την ΚΟ της ΝΔ με τους άλλους υποψήφιους για την προεδρία του κόμματος, ο κ. Μεϊμαράκης αρκέστηκε στο να σχολιάσει ότι συζητά μαζί τους τηλεφωνικά τακτικά, και πως θεωρεί πάντα ότι μια συζήτηση μεταξύ των συνυποψηφίων βοηθά για όλα τα θέματα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων θα πραγματοποιηθεί στις 17.00 στη Βουλή, με πρωτοβουλία του Άδωνι Γεωργιάδη, μετά το βαρύ κλίμα που έχει διαμορφωθεί με αφορμή τη διαδικασία ανάθεσης του έργου μηχανογράφησης των εσωκομματικών εκλογών της 22ας Νοεμβρίου.

Ο κ. Γεωργιάδης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους άλλους τρεις υποψηφίους του και είπε ότι για το καλό και την ενότητα του κόμματος πρέπει να βρεθούν και οι τέσσερις πριν τη συνεδρίαση της ΚΟ.

Εν τω μεταξύ, συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη διαψεύδουν δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν ότι οι ίδιοι αφήνουν υπονοούμενα ή αιχμές για οικονομικό όφελος του γενικού διευθυντή ή του γραμματέα του κόμματος, μέσω της επιλογής εταιρείας που θα κάνει τη διαδικασία των εκλογών.Σχόλια